Danska ljepotica Sylvie Meis uhvaćena je kako razmjenjuje vatrene poljupce sa zaručnikom Nicolasom Castellom.

Galerija


Slyvie Meis, danska TV voditeljica, manekenka i starleta, zanosna je plavuša koja svojom pojavom oduzima dah. Prekrasna 41-godišnjakinja njemačko-danskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue. 

Vezani članci Sylvie Meis i Nicolas Castello Izmjenjivala nježnosti sa zaručnikom u plićaku pa sve ostavila bez riječi svojom božanstvenom figurom Sylvie Meis Danska ljepotica prošetala plažom s budućim suprugom, svi pogledi bili su upereni u njezino utrenirano tijelo

Ljepotica je najpopularnija u svojoj rodnoj zemlji te Njemačkoj, no na Instagramu je prati više od 1,2 milijuna pratitelja iz cijelog svijeta, a kada vidite fotke Sylvie u crnom oskudnom badiću, bit će vam jasno i kako je pridobila toliki broj obožavatelja. 

Osim što na društvenim mrežama učestalo objavljuje svoje golišave fotke, seksi Dankinju paparazzi su sada uhvatili i u vatrenom klinču sa zaručnikom Nicolasom Castellom. Na plaži u Miamiju par nije mogao obuzdati strasti pa su se prepustili razmjenjivanju poljubaca na ležaljkama. 

Osim što je svima dala do znanja koliko voli svog zaručnika, Sylvie je otkrila i pogled na svoje nestvarno mladoliko tijelo. Odjevena u maleni crni bikini, oduševila je sve prisutne, pa nikoga nije iznenadilo što Nicolas nije mogao skinuti ruke s nje.

Naša glumica, koja se godinama bori s teškom bolesti, tužnim statusom prijatelje ostavila u nevjerici