Sylvie Meis i zaručnik Nicolas Castello uživaju na francuskoj obali, a slavni par zbog pandemije koronavirusa morao je odgoditi vjenčanje.

Galerija


Danska manekenka, voditeljica i starleta Sylvie Meis često plijeni pažnju svojom isklesanom figurom, a da se naporan trud u teretani itekako isplati ponovno je pokazala na plaži u Saint-Tropezu.

Vezani članci Sylvie Meis i Nocilas Castello Slavna ljepotica nije se mogla obuzdati pa je pred svima strastvenim poljupcima obasula zaručnika Sylvie Meis i Nicolas Castello (Foto: Profimedia) Vatrena 41-godišnjakinja božanstvena tijela nije mogla obuzdati strasti pa se prepustila poljupcima

42-godišnja ljepotica često bijeg od obaveza potraži na popularnom odredištu na francuskoj rivijeri, a sa zaručnikom je plijenila poglede dok se brčkala u plićaku. Meis i Nicolas Castello bezbrižno su uživali kao da su sami na plaži te se nisu obazirali na znatiželjne prolaznike i paparazze.

Meis i njemački umjetnik Castello trebali su stati pred oltar ovoga ljeta, no planove su odgodili zbog pandemije koronavirusa. Manekenka je komentirala kako smatra da su mnogi puno više od njih pogođeni pandemijom te se ne brine zbog vjenčanja.

Sretni par izgleda zaljubljenije no ikada te će se planiranju svog velikog dana vratiti kada se situacija s koronavirusom stabilizira.

Prvi put u javnosti nakon tragične smrti bivšeg partnera milijardera: Prošetala se sa sinom koji joj nevjerojatno nalikuje