Vrući prizor

Slavna ljepotica nije se mogla obuzdati pa je pred svima strastvenim poljupcima obasula zaručnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvie Meis i Nicolas Castello nisu mogli obuzdati strasti pa su se pred svima ljubili na plaži.

Sylvie Meis, danska TV voditeljica, manekenka i starleta, zanosna je plavuša koja svojom pojavom oduzima dah. Prekrasna 41-godišnjakinja njemačko-danskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

Pogledaj i ovo Niclas Castell - 9 Nikome ništa nije jasno! Dan nakon što se zabavljao s brinetom snimljen je kako se brčka u moru s nepoznatom plavušom, svi se pitaju gdje mu je supruga?

Ova skandinavska ljepotica najpopularnija je u svojoj rodnoj zemlji, no na Instagramu je prati 1.2 milijuna ljudi iz cijelog svijeta. Nije to ništa čudno s obzirom da Sylvie obožava objavljivati provokativne fotke u badićima koji malo toga ostavljaju mašti. 

Iako bi vjerojatno mnogi muškarci voljeli s njom razmjenjivati nježnosti, Sylvieino srce ukrao je Nicolas Castello, njezin zaručnik s kojim trenutno ljetujue na otoku St. Bartsu. Paparazzi su tako uhvatili Nicolasa i lijepu Sylvie kako se strastveno ljube na plaži. Nisu mogli obuzdati strasti pa su se prepustili poljupcima te se nisu obazirali na poglede znatiželjnika. 

Osim što su privukli poglede svojim ponašanjem, Sylvie je privlačila pažnju u mikro bikiniju koji joj je otkrio vitko tijelo i savršeno oblikovanu guzu. Nije ni čudo da Nicolas ne može skinuti ruke s nje. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏼‍♀️ #stbarth #mermaidfeels

Objavu dijeli Sylvie Meis (@sylviemeis)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +5 Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Njihovo se nevjerojatno bogatstvo rastopilo: Carstvo slavnog para u teškoj je krizi, hoće li bankrotirati?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene