Tko je ona?

Poznati holivudski snagator nastavio je dalje, samo nekoliko dana nakon rastave viđen s misterioznom damom

Syvester Stallone Syvester Stallone Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone - 2 Sylvester Stallone i Al Pacino Al Pacino i Sylvester Stallone - 3 Sistine Stallone - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 6 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 4 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 2 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 1 +19 Sylvester Stallone s obitelji - 1 Galerija

Sylvester Stallone viđen je u društvu nepoznate žene samo nekoliko dana nakon što je u javnost izašla informacija kako se on i supruga Jennifer Flavin rastaju.

Poznati filmski snagator Sylvester Stallone trenutno boravi u Rimu, a popularni glumac viđen je u društvu nepoznate žene i to u vrlo prisnom stanju.

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone - 2 nikad prežaljen Najteži gubitak holivudskog snagatora: Iznenada je ostao bez svojeg dostojnog nasljednika, koji je odmalena krenuo njegovim stopama

76-godišnjak je misterioznu ženu odveo na večeru, a tamošnji paparazzi uhvatili su ih dok su izašli iz vozila s kojim su stigli i krenuli u restoran.

Stallone i dama bili su vrlo prisni, a ona ga je prigrlila oko leđa i približila mu se. Sudeći po videozapisu, radi se o gospođi u pedesetim godinama, a na sebi je nosila crnu suknju i košuljicu te crne štikle.

Videozapis je podijelio Daily Mail.

Podsjetimo, prije nekoliko dana u javnost je izašla vijest kako se Stallone rastaje sa suprugom Jennifer Flavin nakon dugih 25 godina braka.

Papire za razvod podnijela je upravo Jennifer, a kao prvotni razlog njihova razvoda bila je navedena njihova imovina, točnije imovina koju je Stallone skrivao od supruge i njome se rasipao, što je rezultiralo lošim financijama.

Glumac je za medije rekao sve najbolje o svojoj supruzi.

"Naši putevi su se razišli. Jako cijenim Jennifer i uvijek ću je voljeti. Ona je nevjerojatna žena i najbolja osoba koju sam ikada upoznao", kazao je glumac za TMZ te je potvrdio i kako razvodu nije kumovala tetovaža njegova rotvajlera kojom je ranije ovaj tjedan prekrio tetovažu Jenniferina lica.

Ipak, bliski izvor sada je otkrio koji bi mogao biti pravi razlog njihova razvoda.

"Oni su međusobno jako različiti, i što se tiče dobi i što se tiče temperamenta. Ono što je nekad bilo uzbudljivo i na što su gledali kao na izazov postalo je rutina i naporno.''

"On je stvari radio prilično impulzivno i često bez konzultacija s Jennifer. S godinama se nagomilalo puno malih razmirica. Ona nije podnijela zahtjev za razvodom zbog jedne stvari. Već godinama imaju dosta problema i jednostavno joj je bilo svega dosta", govori izvor.

Flavin i Stallone upoznali su se 1988. godine te su se ubrzo zaručili. Ipak, nakon pet godina veze, Stallone je prekinuo s Jennifer zbog Janice Dickinson, koja je tada rodila kćer Savannah, ali ubrzo nakon rođenja djeteta DNK analizom utvrđeno je da dijete nije Sylvestrovo, već jednog filmskog producenta, a Stallone se nakon toga vratio Jennifer.

1997. godine svoju su ljubav ozakonili brakom nakon što se rodila njihova prva kći Sophia. Dvije godine nakon nje dobili su i drugu kćer Sistine, a posljednja i najmlađa Scarlet rodila se 2002. godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Brnabić Ana Brnabić Ana Brnabić Ana Brnabić +5 Ana Brnabić (Foto: AFP) Celebrity Premijerka Srbije već 12 godina ljubi samozatajnu Milicu s kojom ima i dijete, no jednu stvar im zakon brani: "Ovo je moja borba!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 1 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 +12 Blake Lively - 3 Celebrity Lijepa glumica iznenadila pojavom, ona i šarmantni suprug očekuju svoju četvrtu prinovu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene