više nije mala

I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku

Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) +0 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Suri Cruise snimljena je sama u New Yorku, a na novim fotografijama izgleda kao kopija svoje mame Katie Holmes.

Kći bivšeg glumačkog para Katie Holmes i Toma Cruise, Suri Cruise, svojim najnovijim fotkama podsjetit će vas da je 2006. godina bila odavno.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

I dok je dobar dio javnosti još uvijek doživljava kao malenu djevojčicu, Suri će ove će godine napuniti 15 godina, a više joj ne treba ni roditeljska pratnja za šetnju gradom.

Paparazzi su je ovog tjedna uslikali potpuno samu u New Yorku dok je kupovala kavu, a na fotkama je jasno da će odrasti u sliku i priliku svoje lijepe mame.

Suri s godinama sve više sliči na Kate, pogotovo kada se sjetimo kako je glumica izgledala na početcima svoje karijere, kada je imala isto ovako dugačku kosu. Od oca, činio se, nije naslijedila puno, a ne zna se ni kada ga je posljednji put vidjela.

Naime, iako se prošle godine šuškalo kako se Tom odlučio zbog kćeri odreći svoje kontroverzne vjere, strani mediji i dalje pišu da Suri nije vidio još od 2012. godine, kada se razveo od Katie.

Iako je svih ovih godina imao pravo viđati kći 10 dana u mjesecu, kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije scijentologinja. A upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovom braku s Katie koja je prije osam godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kći.

Tom je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala. No, prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim.

Katie se, s druge strane, rijetko odvaja od kćeri, a nedavno je otkrila i kako je odgaja.

"Puno je volim. Najveći cilj mi je da ostane svoja i odaste u samouvjerenu, jaku i sposobnu osobu, te da toga bude i svjesna", ispričala je glumica za In Style.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene