Suri Cruise u društvu prijateljica i majke Katie Holmes proslavila je svoj 13. rođendan.

Galerija


Kći slavnih roditelja Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri Cruise, na privatnoj je zabavi u društvu svojih najbližih prijateljica i uz prisutnost svoje majke, proslavila 13. rođendan, prag ulaska u pubertet i izazovne tinejdžerske godine. 

Vezani članci Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Zajedno su od 2013. godine, a paparazzi su ih tek sada uhvatili kako se ljube Cruise Suri (Foto: Getty) Bizaran razlog zbog kojeg Tom Cruise ne želi viđati 12-godišnju kćer koju ima s Katie Holmes

Suri i njena pratnja viđene su kako napuštaju restoran u New Yorku nakon proslave rođendana, na kojem se njen otac Tom Cruise tradicionalno nije pojavio. 

Naime, Suri je tek prvih nekoliko godina života provela u bliskom odnosu s ocem, slavnim glumcem i požrtvovnim scijentologom, koji je dopustio da mu njegova vjera oduzme obitelj. Nakon prekida s Katie Holmes, udaljio se i od Suri, jer mu scijentologija ne dopušta viđati vlastutu kćer. 

Tako sada više ne baš mala djevojčica Suri odrasta godinama bez očinske figure, a zna se kako se s ocem već 6 godina uopće nije niti čula niti vidjela.

Ipak, sudeći prema fotografijama koje objavljuje na svojem Instagram profilu, Suri to ne ometa da živi život kćerke holivudskog para - luksuzno i udobno poput mamine princeze. Prema fotografijama se stoga može reći kako Suri i ne pati baš previše što joj otac ispred svojih očinskih obveza stavlja uputstva svečenika.