Penny Lancester progovorila je o stravičnom iskustvu koje je doživjela na početku karijere. Sve do sada o tome je šutjela.

Galerija


Supruga slavnog rokera Roda Stewarta, 46-godišnja Penny Lancaster, javno je progovorila o zastrašujućem iskustvu koje je doživjela na početku svoje manekenske karijere. Penny je, naime, priznala da ju je seksualno zlostavljao jedan modni dizajner. Otkrila je da se stravično iskustvo dogodilo nakon što je jednom prigodom navratila u njegov stan. Onesviještena je ležala, a nakon što se probudila, muškarac je ležao na njoj.

"Ne sjećam se puno jer sam bila drogirana, ali znam da je bio na meni i uživao. Ja sigurno nisam. Kasnije sam se bojala ikome to reći. Prije tog događaja nisam imala spolne odnose i to što se dogodilo bilo je zastrašujuće. Pokušavala sam se pretvarati da se nikad nije dogodilo...", ispričala je emotivna Penny u intervjuu za ITV.

Penny Lancaster, Rod Stewart (Getty)
Penny Lancaster, Rod Stewart (Getty)

Pojasnila je i kako je u stan od dizajnera došla nakon što joj je on obećao da će je odvesti na jedan modni događaj na kojem će biti "vrlo važne osobe". "Veselila sam se jer sam mislila da će se netko napokon zainteresirati i da ću možda dobiti posao. Krenula sam s njim, a on je rekao da mora svratiti po nešto u stan", prisjetila se Penny koja je o svom iskustvu dugo vremena šutjela.

"Nisam mogla reći roditeljima jer sam mislila da će me kritizirati jer sam uopće išla s njim kući. No, to je bio tip s kojim sam radila i kojem sam naivno vjerovala", iskreno je priznala supruga Roda Stewarta.

O svom traumatičnom iskustvu progovorila je nakon što je nedavno u javnost isplivao skandal s producentom Harveyjem Weinsteinom kojeg su za seksualno zlostavljanje optužile brojne holivudske glumice. Nakon što je sve dospjelo u javnost, Harvey je dobio otkaz, a zbog šokantnog otkrića ostavila ga je i supruga.