Iskreno priznao

'Kad me ostavila, stalno sam gledao u njenu sliku kraj kreveta'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nekad slavni ženskaroš, Rod Stewart otkrio je kako supruga Penny zaista posjeduje njegovo srce. Kad ga je ostavila na kratko, on nije mogao živjeti bez nje pa je stalno gledao u njezinu sliku.

Na glasu je kao nepopravljivi ženskaroš, ali jedna žena ipak je uspjela ukrotiti Roda Stewarta. Pjevač je otkrio da toliko voli svoju 26 godina mlađu suprugu Penny Lancaster da nije mogao prestati buljiti u njenu fotografiju kad ga je nedavno napustila nakon što su se gadno posvađali. Vratila se za dva tjedna.

>> Priznao veliku prevaru, ali nakon - 45 godina!

Pogledaj i ovo showbuzz Novi detalji 'Prekinuli su prije mjesec i pol, nitko mu ne brani da vidi svog sina!'

'Dok je nije bilo, uokvirio sam njenu fotografiju i stavio je pored kreveta. Njeno lice bilo je zadnje što sam vidio prije nego sam zaspao i prvo što sam vidio kad sam se probudio ', ispričao je Stewart kojega je tuga inspirirala da obradi pjesmu Toma Waitsa 'Picture In A Frame' na njegovom novom albumu Time.

'U pjesmi pjevam o ta dva tjedna koje sam proveo bez Penny', otkriva Rod koji je u braku s manekenkom šest godina te imaju dvoje djece, sedmogodišnjeg Alastaira i dvogodišnjeg Aidena. Glazbenik s pet žena ima osmero djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene