Jelena Rozga i Stjepan Hauser više nisu zajedno! Nakon dvije i pol godine veze.

Galerija


Jelena Rozga i Stjepan Hauser više nisu zajedno! Nakon dvije i pol godine veze, prije desetak dana donijeli su odluku da kreću svatko svojim putem. Razloge i detalje prekida par je odlučio sačuvati samo za sebe, piše Story.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Jelena Rozga i Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Vezani članci Bivši nogometaš Nikola Pokrivač (Foto: IN Magazin) Domaće zvijezde u 2018. su se voljele, ali i razdvajale: Ovo su bili najveći prekidi i razvodi Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Kad se Jele pojavi s dječjim kolicima, zbuni sve oko sebe,ali fanovi se slažu: ''Baš ti pristaju''

Nagađa se da je prekidu kumovala razdvojenost zbog brojnih obaveza. Sada već bivši partneri nedavno su se zajedno uselili u stan u centru Zagreba.

Kraj njihove romanse potvrda je prognoze slovenske numerologinje Karin koja je još u studenom 2015. godine nagovijestila da njihova veza neće uspjeti i da će prekid biti buran.

Prvi put u javnosti Jelena i Stjepan viđeni su na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015. godine, a svoju romansu ubrzo su javno i priznali. Nakon samo pola godine veze Stjepan je Jelenu i zaprosio, a naša pjevačica u intervjuima je često isticala da bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi. Čini se da će to sad ipak pričekati. Kontaktirali smo Jelenu za komentar, no nije se javila do zaključenja teksta.