Jelena Rozga i Stjepan Hauser više nisu zajedno! Nakon dvije i pol godine veze.

Galerija


Jelena Rozga i Stjepan Hauser više nisu zajedno! Nakon dvije i pol godine veze, prije desetak dana donijeli su odluku da kreću svatko svojim putem. Razloge i detalje prekida par je odlučio sačuvati samo za sebe, piše Story.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)
Jelena Rozga i Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Vezani članci Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Kad se Jele pojavi s dječjim kolicima, zbuni sve oko sebe,ali fanovi se slažu: ''Baš ti pristaju'' Jelena Rozga (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."

Nagađa se da je prekidu kumovala razdvojenost zbog brojnih obaveza. Sada već bivši partneri nedavno su se zajedno uselili u stan u centru Zagreba.

Kraj njihove romanse potvrda je prognoze slovenske numerologinje Karin koja je još u studenom 2015. godine nagovijestila da njihova veza neće uspjeti i da će prekid biti buran.

Prvi put u javnosti Jelena i Stjepan viđeni su na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u srpnju 2015. godine, a svoju romansu ubrzo su javno i priznali. Nakon samo pola godine veze Stjepan je Jelenu i zaprosio, a naša pjevačica u intervjuima je često isticala da bi se voljela ostvariti u majčinskoj ulozi. Čini se da će to sad ipak pričekati. Kontaktirali smo Jelenu za komentar, no nije se javila do zaključenja teksta.