U srpskoj inačici emisije "Tvoje lice zvuči poznato" Stevan Anđelković imitacijom Olivera Dragojevića raznježio je sveprisutne i tako odnio pobjedu.

Galerija


Pjevač Stevan Anđelković u srpskoj inačici showa "Tvoje lice zvuči poznato" imitirao je legendarnog Olivera Dragojevića i posve raznježio i do suza doveo kako žiri, tako i publiku. Stevan je izveo Oliverovu pjesmu "Magdalena".

Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube)
Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube)

Vezani članci Severina i Oliver Dragojević Severina se prisjetila uspomena s Oliverom u emotivnoj objavi: "Ljudi su ga svugdje voljeli" Oliver Dragojević i Nina Badrić Tonči, Nina, Petar i Branimir prisjetili se najljepših uspomena s Oliverom: "Ne poznajem nikoga tko ga nije volio"

Anđelković je sjedio za klavirom, pratio ga je Beogradski revijski orkestar, a odličnom interpretacijom uz veliku dozu emocija uspio je oduševiti sveprisutne u studiju. Žiriju nije bilo teško baš njega proglasiti pobjednikom devete epizode.

Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube)
Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube)

Podsjetimo, nakon što se saznalo da je Oliver bolestan, kolege glazbenici konstantno mu pružaju podršku uz želje da se što prije oporavi. No Oliver se ne predaje. Veliki interes i Oliverova ljubav prema glazbi rezultirali su zakazivanjem dvaju koncerata koje će Oliver održati u Splitu u prosincu ove godine.