transformacija za pet plus

Kakva interpretacija! "Oliver" zapjevao veliki hit i svima natjerao suze na oči

Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube) Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube) Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube) +0 Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube) Galerija

U srpskoj inačici emisije "Tvoje lice zvuči poznato" Stevan Anđelković imitacijom Olivera Dragojevića raznježio je sveprisutne i tako odnio pobjedu.

Pjevač Stevan Anđelković u srpskoj inačici showa "Tvoje lice zvuči poznato" imitirao je legendarnog Olivera Dragojevića i posve raznježio i do suza doveo kako žiri, tako i publiku. Stevan je izveo Oliverovu pjesmu "Magdalena".

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube) Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube)

Anđelković je sjedio za klavirom, pratio ga je Beogradski revijski orkestar, a odličnom interpretacijom uz veliku dozu emocija uspio je oduševiti sveprisutne u studiju. Žiriju nije bilo teško baš njega proglasiti pobjednikom devete epizode.

Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube) Stevan Anđelković (FOTO: Screenshot/YouTube)

Podsjetimo, nakon što se saznalo da je Oliver bolestan, kolege glazbenici konstantno mu pružaju podršku uz želje da se što prije oporavi. No Oliver se ne predaje. Veliki interes i Oliverova ljubav prema glazbi rezultirali su zakazivanjem dvaju koncerata koje će Oliver održati u Splitu u prosincu ove godine. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene