Marija Šerifović obrušila se na srpskog kickboksača Nenada Pagonisa pa mu uputila paprenu objavu.

Galerija


Austrijski pjevač Thomas Neuwirth mnogima je poznatiji kao Conchita Wurst. Nastupio je kao žena s bradom i ekstenzijama na Eurosongu 2014. i odnio pobjedu. Zanimljivog izgleda i prelijepog glasa, oduševio je glasače i rasturio natjecanje, a zbog svoje kontroverzne pojave ostao je zapamćen do danas.

Vezani članci Marija Šerifović - 2 Mariju Šerifović razbjesnilo ponašanje nekih ljudi pa im poslala oštru poruku: "Obavezno kupite i možda umrete" Marija Šerifović Marija Šerifović unatoč epidemiji održala koncert pa potražila pomoć liječnika i završila na infuziji

Srpski kickboksač Nenad Pagonis Conchitu je trebao imitirati u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Tema je bila "Eurosong", a Nenada je, na njegovu žalost, dopala upravo kontroverzna Conchita. Nenad je rekao da mu se ne sviđa ta "bradata žena" i da misli kako ona nije dobar uzor mladima.

Marija Šerifović (Foto: Instagram)
Marija Šerifović (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Nastup je odradio s perikom i u haljini, no nevoljkost je isijavala iz njegova stava pa je na kraju nastupa divljački skinuo haljinu ispod koje je nosio majicu s likom Nikole Tesle. Njegov su protest poklopili kako žiri, tako i publika. Najglasnija je bila Marija Šerifović, koja je, kada je shvatila što je Nenad htio reći, napisala paprenu objavu. 

"Velika je razlika između pe**ra i ped***ine", napisala je pjevačica bez pardona. Čini se da nijedan show u regiji ne može proći bez malo kontroverzi, a sudeći prema srpskoj inačici emisije "Tvoje lice zvuči poznato", stvari se tek zahuktavaju.