Oliver Dragojević ove godine nije mogao na tradicionalnu Hrvatsku noć u Frankfurtu.


I ove godine održana je Hrvatska noć u Frankfurtu ali ovoga puta bez Olivera Dragojevića.

Vezani članci Petar Grašo (Foto: Promo) Petar Grašo u jedan dan rasprodao šibensku tvrđavu, zbog velikog interesa imat će i drugi koncert Vesna i Oliver Dragojević (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Vesna Dragojević prvi put progovorila o Oliverovim posljednjim trenucima: "Kako reći da je kraj, da je sve gotovo?"

Ipak, njegove kolege nisu ga zaboravili i iskoristili su priliku da mu pošalju najljepše poruke ohrabrenja tijekom njegova ozdravljenja.

''Večeras mu svi šaljemo puno pozitivne energije'', kazala je Andrea Šušnjara koja se također našla u frankfurtskoj Areni.

Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Mate Bulić je kazao tek kako je siguran da će Oliver iduće godine biti opet s njima, dok Goran Belošević iz Pravila igre žali što Oliver nije došao. ''Svi smo mi odrasli uz njegove pjesme i svirali njegove pjesme nebrojeno puta i sad mu šaljemo ljubav, podršku, drži se Olivere'', kazao je.

I baš zato ''Vjeruj u ljubav'' orila se dvoranom. Glazbenici i posjetitelji u glas su pjesmu otpjevali Oliveru Dragojeviću.

''Puno te pozdravljamo, svi mislimo na tebe i od srca ti želim zdravlje, zdravlje, zdravlje, zdravlje, samo to'', kazao je Mario Roth kojem je Oliver nedostajao baš kao i Petru Graši.

Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

''On je vrlo pozitivno tvrdoglav i mislim da je pitanje samo vremena kad će se oporaviti jer on treba muziku, mi trebamo njega i on to zna'', kazao je Grašo.

Što su još rekli, pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.