Oliver Dragojević ispunio je želju dečkima iz 2Cellosa. U njihovom novom spotu pojavio se u jeednoj drugačijoj ulozi.

Galerija


Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati pod zajedničkim imenom 2Cellos, objavili su novi spot i to za skladbu „Cinema Paradiso“ koja je objavljena na hvaljenom abumu „Score“.

Vezani članci Vesna i Oliver Dragojević (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Vesna Dragojević prvi put progovorila o Oliverovim posljednjim trenucima: "Kako reći da je kraj, da je sve gotovo?" Stjepan Hauser, Fani Stipković (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Voditeljica Fani Stipković na Instagramu objavila snimku pjesme "Galeb i ja" u izvedbi Stjepana Hausera

„Budući da je Morriconeu danas rođendan, odlučili smo baš danas objaviti spot za ovu njegovu predivnu filmsku melodiju.“, izjavio je Stjepan Hauser.

2Cellos, Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell)
2Cellos, Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell)

Režiju potpisuje dugogodišnji suradnik Luke i Stjepana – Darko Drinovac, a u spotu se pojavljuje i poseban gost – Oliver Dragojević, jedan od najvećih Hauserovih glazbenih idola s koji je također snimio album. Uz to uvijek su, kažu, htjeli vidjeti Olivera u jednoj drukčijoj ulozi, a upravo ovaj spot je bila idealna prigodna prilika za to! Spot je snimljen u starom kinu u Samoboru.

Inače, dečki se spremaju za dva koncerta u Hrvatskoj koja će itekako razveseliti domaću publiku. Prvi je 16. ožujka 2018. u Spaladium Areni u Splitu dok 23. ožujka Luka i Stjepan stižu i u zagrebačku Arenu.