Sonja Kovač u prošloj je epizodi "Plesa sa zvijezdama" nastupala ozlijeđena.

Galerija


Blogerica i influencerica Sonja Kovač spremna je za četvrtu emisiju showa "Ples sa zvijezdama".

Vezani članci Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja i Gordan nisu skrivali razočaranje nakon izvedenog slowfoxa: "A ništa, idemo za New York!" Sonja Kovač i Gordan Vogleš otkrili koliko se dobro poznaju (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Najvrckaviji par iz Plesa sa zvijezdama pokazao svoju egoistočnu stranu: "Kad tako dobro izgledamo..."

To je pokazala na Instagramu na kojem se svojim obožavateljima već pohvalila haljinom u kojoj će po četvrti put izaći na plesni podij s partnerom Gordanom Voglešom.

"Divlje, divlje, divlje misli... Možete li po mojoj haljinici zaključiti koji ples sljedeći plešemo u nedjelju?", pitala je plavokosa ljepotica više od 400 tisuća obožavatelja na Instagramu.

Sonja je na račun izgleda, kao i uvijek, dobila samo komplimente, a vjerujemo kako će u nedjelju, 7. travnja ponovno plesati kao "stara Sonja". Podsjetimo, samo pola sata prije početka treće epizode showa prošle nedjelje blogerica je završila na Hitnoj zbog ozljede živca koja ju je mučila i cijeli tjedan prije toga.

"Izbacili ste podrške, ali ste ostavili korake. Ali to je u redu, jako ste to lijepo izveli. Quick step je teška kategorija plesa. Bez obzira na povredu, ja sam puno puta plesala s ozljedama, naš posao je grub i moraš ga voljeti i moliti se da ti se ništa ne dogodi. Sonja, ipak ću reći nešto. Bez obzira na bol, moraš spustiti ramena malo više, biti otvorenija i slobodnija. Obzirom na svoju nesreću možeš biti zadovoljna", poručila joj je tada Almira.

Na kraju su Sonja i Gordan završili u plesnom dvoboju s Nives Celzijus i njezinim partnerom Mateom Cvenićem, no izborili su se za ostajanje u showu.

Jedva čekamo vidjeti što su nam pripremili za sutra! Nova epizoda showa "Plesa sa zvijezdama" na rasporedu je u nedjelju, 7. travnja u 20.15 sati samo na Novoj TV. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

19 godina od otmice koja je šokirala regiju: "Ne želim da me ljudi sažalijevaju zbog toga što mi se dogodilo"