Nada se najboljem

Sonja Kovač ozlijedila se uoči treće epizode "Plesa sa zvijezdama": Po grimasi izgleda bolno

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja Kovač (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Galerija

U prošloj emisiji "Plesa sa zvijezdama" Sonja Kovač i Gordan Vogleš oduševili su izvedbom cha-cha-cha.

Jedan plesni par iz "Plesa sa zvijezdama" ove bi nedjelje mogao imati mnogo problema.

Pogledaj i ovo Gordan Vogleš - 1 Svaka čast! U laskavoj ulozi mentora gledamo ga već drugi put, a evo kako je svoj tjelesni nedostatak pretvorio u prednost: "Većina ljudi to ne zna"

Radi se o blogerici i influencerici Sonji Kovač te njezinu plesnom partneru Gordanu Voglešu, koji su dosad briljirali u oba nastupa. No plavokosa ljepotica imala je malu nezgodu koja bi im mogla poremetiti planove za treći nastup, u nedjelju 31. ožujka u 20:15 samo na Novoj TV.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nightie as an evening gown? Anyone?Ono kad u spavacici dodes na event! #vecernjakovaruza #hnk

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

Sonja je o svemu obavijestila 402 tisuće svojih obožavatelja u Instagram pričama. "Nažalost, desilo se ovo... Vježbajući, ukliještio mi se živac na vratu i lopatici, tako da trenutno ne mogu okretati vratom niti podići ruku. Utjecat će jako na moje treninge ovaj tjedan, a držite fige da se nekako probam oporaviti do nedjelje", napisala je Sonja sa smajlićem koji plače.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Domaća ljepotica od početka nije skrivala kako su svakodnevni treninzi s Gordanom vrlo naporni, a uvijek traju i po nekoliko sati. "Ni u jednom trenutku nisam požalila odluku da sudjelujem u ovom prekrasnom showu. Boli me svaki mišić na tijelu, ali uživam i nikad nisam bila sretnija. Ne volim baš fizičke aktivnosti, ali ples obožavam", nedavno nam je otkrila Sonja, no ozljede su tada podrazumijevale masnice te slomljeni nokat.

"Vidjet ćete već od prve emisije, mislim da sam jako dobro izazvao plesnu Sonju da pokaže ono što ima prirodno u sebi, no nije znala da može napraviti", izjavio je njezin ples partner Gordan, a u prošloj emisiji par je oduševio izvedbom cha-cha-cha u zlatnim kostimima.

"Imala sam dojam da ste zaista uživali. Bilo je jako dobro, dodala bih jednu otvorenost i slobodu gornjeg dijela tijela", savjetovala im je Almira. ''Samo ću reći da sam upravo dobio potvrdu onoga što sam rekao prošli tjedan. To znači, Sonja, da si jako talentirana", zaključio je Nicolas.

"Nije uopće lako sada trenirati i trenutačno je veliki pritisak za nedjeljni nastup. Nismo ublažili treninge, no pazimo da barem noge budu poštimane. Sonja će morati biti na tabletama protiv bolova za nedjelju", kratko nam je komentirao njezin plesni partner Gordan.

Nadamo se da će se Sonja oporaviti do nedjelje te još jednom oduševiti izlaskom na plesni podij.

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) +5 Jordyn Woods (Foto: Instagram) Celebrity Najpoznatijoj preljubnici na svijetu ispod kratke haljine provirilo ono što nije trebalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene