Izdržali sve muke

Pola sata prije nastupa Sonja je bila na Hitnoj: ''Bilo nas je strah da se još više ne ozlijedi''

Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Galerija

Sonja Kovač i Gordan Voglesš u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su quick step na pjesmu iz filma "Maska".

Sonja Kovač na svoj je nastup u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' stigla direktno s hitne pomoći na kojoj je završila zbog ozljede živca. Ona i Gordan Vogleš otplesali su quick step na pjesmu iz filma "Maska".

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

''Talentirana si i sigurna sam da ćeš pokazati što sve znaš i možeš", smatra Tamara.

"Izbacili ste podrške, ali ste ostavili korake. Ali to je u redu, jako ste to lijepo izveli. Quick step je teška kategorija plesa. Bez obzira na povredu, ja sam puno puta plesala s ozljedama, naš posao je grub i moraš ga voljeti i moliti se da ti se ništa ne dogodi. Sonja, ipak ću reći nešto. Bez obzira na bol, moraš spustiti ramena malo više, biti otvorenija i slobodnija. Obzirom na svoju nesreću možeš biti zadovoljna", zaključila je Almira.

"Mislim da je dobro došlo što se izbacili nekoliko elemenata. Jer nije bitna kvaniteta nego kvaliteta. Vrlo ste sinkronizirani. Primjetio sam da si bila malo ukočena no skoro da nismo primijetili nikakve ozljede. Svaka čast", pohvalio ih je Nicolas.

"Ja recimo nisam primijetio da ste izbacili elemente, ostatak koreografije je bio dobar. Mislim da ćete biti zadovoljni ocjenama", rekao im je Dinko.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene