Sonja Kovač na Instagramu je objavila veliku galeriju fotografija sa svojih brojnih putovanja.

Galerija


Influencerica Sonja Kovač (36) prisjetila se ljepših vremena prije pandemije koronavirusa kada su joj putovanja bila sastavni dio života.

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač pokazala kako je uredila golemu terasu svojeg luksuznog stana, a sve je posebno očarao pogled Sonja Kovač Sonja Kovač odgovorila na pitanje kako je kupila novi stan u Zagrebu: "Jednostavno, tako je najlakše"

Na svojem Instagramu objavila je veliku galeriju fotografija s raznih egzotičnih lokacija diljem svijeta, od Los Angelesa, preko Dubaija, do Sidneyja, a na gotovo svima nosi oskudne badiće.

Pozirala je na vrhu vodopada, rubu visoke stijene i okružena morskim psima, a atraktivnim fotkama prikupila je više od 10 tisuća lajkova.

"Da sutra možete otputovati nekamo i morate izabrati samo jednu od ovih destinacija, koja bi to bila i zašto?" pitala je u opisu objave i potaknula lavinu komentara u kojima su joj, osim odgovora, pratitelji pisali i brojne komplimente na račun njezina izgleda na fotografijama.

Sonja se i ranije ove godine na Instagramu prisjetila nekih prošlih putovanja, a dok razmišlja o minulim vremenima, uživa u svojem novom stanu u Zagrebu koji je nedavno kupila s dečkom Goranom.

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

Pogledajte kako nastaju seksi fotke slavnih sestara koje završe na Instagramu, sve za lajkove!