Sonja Kovač na Instagramu je objavila prvu fotografiju na kojoj ona i dečko Goran Mandić poziraju u svom novom stanu.

Galerija


Naša influencerica i glumica Sonja Kovač sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila veliku novost iz privatnog života kojom je obilježila početak ove godine.

Vezani članci Marko Tolja Poznati Hrvati uživaju u zimskim radostima, evo koje su destinacije odabrali ove godine Sonja Kovač - 6 Zadivljujući prizori Sonje Kovač s odmora iz snova, pokazala kako je uživala prije pandemije!

"Homeowners! Nazdravimo novom životnom poglavlju! Kako nije bilo putovanja, napokon sam se uhvatila ukoštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo, ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo u opremanju i uređivanju, ne mogu dočekati", napisala je Sonja uz fotografiju na kojoj pozira, dok je dečko Goran Mandić drži u zagrljaju i ljubi.

"Neka vas obilje prati na svakom koraku. Zaslužili ste", "Čestitamo", "Čestitke, moji predivni ljudi", "Super", "Hoćemo detalje", "Supač, nije svako zlo za zlo", "Tako sam sretna zbog vas", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Sonja će u ožujku ove godine proslaviti devet godina sretne veze s Goranom, kojeg sve donedavno nije imala naviku pokazivati na društvenim mrežama, no to se u posljednje vrijeme promijenilo, pa sve češće viđamo i njega na fotografijama.

Bruno Petković i Iva Šarić skrivali su da su zajedno, a sad čekaju prvo dijete, lijepa manekenka trudna je pet mjeseci!

Seve iznenadila nikad viđenom fotografijom iz Amerike i riječima uz nju, na tom je putu uživala s posebnom osobom