wow!

Zadivljujući prizori Sonje Kovač s odmora iz snova, pokazala kako je uživala prije pandemije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač istaknula je da bi prije pandemije koronavirusa provodila siječanj na plaži.

Influencerica Sonja Kovač (36) prisjetila se kako je provodila siječanj prije nego što je došlo do pandemije koronavirusa i podijelila je niz atraktivnih fotografija.  

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

"Siječanj u vremenu prije Covid-a. Život je bio plaža. U siječnju bih inače bila na plažama.. Na kojoj plaži se sada zamišljate biti: Bahami, Maldivi, Meksiko, Sydney ili Novi Zeland? Tagiraj i frendove pa nek i oni sanjaju s nama!", otkrila je Sonja što joj nedostaje.

Uz te riječi je objavila nekoliko fotografija, a na jednoj od njih sjedi na konju na plaži dok je na ostalima  u bikinijama. Ti prizori su oduševili njene pratitelje kojih ima 501.000 na Inastagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Ajme, divne fotke i ti na njima", "Predivna si, a svaka je slika mrak", "Wow, super", "Ovo je prelijepo i uživanje", komentirali su. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Ella Dvornik-Pearce Maja Šuput Maja Šuput, Ella Dvornik-Pearce i Marko Grubnić +1 Indira Levak inMagazin Neprepoznatljive Indira, Maja, Ella: Pogledajte kako su domaće zvijezde izgledale na početku karijere!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) +0 Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Celebrity Povukao se na vrhuncu slave dok su žene za njim gubile glavu, a sada je otkrio tajnu koju je uspješno čuvao od 2019. godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene