Sonja Kovač istaknula je da bi prije pandemije koronavirusa provodila siječanj na plaži.

Galerija


Influencerica Sonja Kovač (36) prisjetila se kako je provodila siječanj prije nego što je došlo do pandemije koronavirusa i podijelila je niz atraktivnih fotografija.  

Vezani članci Terasa kafića, ilustracija Stigle detaljne upute za vlasnike kafića, ali i goste: Na toalet s maskom, živa glazba zabranjena Exit Festival Koronakriza je desetkovala glazbenu industriju, gubici se broje u milijunima, a otkazi u desecima tisuća

"Siječanj u vremenu prije Covid-a. Život je bio plaža. U siječnju bih inače bila na plažama.. Na kojoj plaži se sada zamišljate biti: Bahami, Maldivi, Meksiko, Sydney ili Novi Zeland? Tagiraj i frendove pa nek i oni sanjaju s nama!", otkrila je Sonja što joj nedostaje.

Uz te riječi je objavila nekoliko fotografija, a na jednoj od njih sjedi na konju na plaži dok je na ostalima  u bikinijama. Ti prizori su oduševili njene pratitelje kojih ima 501.000 na Inastagramu. 

"Ajme, divne fotke i ti na njima", "Predivna si, a svaka je slika mrak", "Wow, super", "Ovo je prelijepo i uživanje", komentirali su. 

Neprepoznatljive Indira, Maja, Ella: Pogledajte kako su domaće zvijezde izgledale na početku karijere!

Povukao se na vrhuncu slave dok su žene za njim gubile glavu, a sada je otkrio tajnu koju je uspješno čuvao od 2019. godine