Milan Laća Radulović obratio se za pomoć na društvenim mrežama nakon što se njegovoj majci pogoršalo zdravstveno stanje.

Galerija


Autorica nekih od najpoznatijih glazbenih hitova ovih prostora 67-godišnja Marina Tucaković već neko vrijeme ima ozbiljnih zdravstvenih problema, a Kurir prenosi kako o tome najbolje svjedoči najnovija objava njezinog sina na društvenim mrežama.

Vezani članci Neda Ukraden - 1 Emotivna Neda Ukraden o radu i prijateljstvu s Marinom Tucaković: ''Znala je jako puno stvari iz naših života, tajni, mnogo smo suza prolili u njenom domu'' Neda Ukraden Marina je za samo jedan stih poznate pjesme zaradila 100 tisuća eura, riječ je o hitu koji već godinama svi rado pjevaju

Naime, Milan Laća Radulović oglasio se na svom profilu na Twitteru nakon što je njegovoj majci pozlilo i otkrio da im je hitno potrebna pomoć.

"Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U covid legla ne želi da ide. Ima li netko broj stručnog lica koje bi je moglo poslušati što je prije moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam", napisao je u objavi koju je podijelio.

On je za Kurir potvrdio kako je Marini uspio organizati bolnički smještaj, ali detalje o njezinom trenutačnom stanju nije želio otkriti.

"Imajte samo dobre misli", izjavio je kratko.

Prema pisanju Blica Marina je pozitivna na koronavirus i trenutačno se nalazi u bolnici gdje je priključena na kisik, ali nije životno ugrožena i prema procjenama liječnika oporavit će se.

Marina koja se godinama bori s karcinom dojke dosad nije gubila pozitivan stav, a nedavno se prvi put u javnosti pojavila bez perike nakon što je ostala bez kose.

Autorica, koja je napisala pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i mnoge druge, gostovala je u jednoj emisiji, pri čemu nije nosila periku i imala je kapu na glavi, a osvrnula se na svoje zdravstveno stanje i karijeru. Fotografije možete pogledati ovdje.

Tom je prilikom priznala da ju pogađa što je neke poznate ličnosti ne zovu, ali nije htjela otkriti o kome se radi. No odala je s kim se čuje i tko je zove da bi provjerio kako je.

"Prije su me svi zvali, a sad tu i tamo netko nazove. Uvijek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović. To su djeca s kojima sam ja malo radila, uvijek me pitaju kako sam, treba li mi što i to me raduje više nego da traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima s kojima sam radila", rekla je Marina.

Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza