mašta o tome da je zdrava

Poznata hitmejkerica prvi put bez perike u javnosti, progovorila o borbi s teškom bolešću i tko je se sjeti od glazbenika

Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Galerija

Marina Tucaković posljednjih se godina bori s karcinomom dojke, no ne gubi pozitivan stav, a najveći joj je oslonac muž Aleksandar Radulović.

Marina Tucaković (67), jedna od najpoznatijih hitmejkerica na ovom području, posljednjih godina vodi tešku borbu s karcinomom dojke, no pritom ne gubi pozitivu kojom nadahnjuje na svom profilu na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Zana Nimani - 8 Povukla se iz javnosti Sjećate li se Zane koja je pjevala hitove poput ''Dodirni mi koljena''? Evo gdje je danas!

Autorica, koja je napisala pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i mnoge druge, gostovala je u jednoj emisiji, pri čemu nije nosila periku i imala je kapu na glavi, a osvrnula se na svoje zdravstveno stanje i karijeru. Fotografije možete pogledati ovdje.

"Pišem, ali manje otkako sam se razboljela. Mnogo sam se naradila u životu, s neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara", ispričala je Tucaković, kako piše Kurir

Marina je progovorila i o svojoj karijeri i mnogobrojnim uspješnim suradnjama. "Nekako su oni uvijek zvali mene, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Maštala sam o tome da radim za Cecu i to se i dogodilo. Moj je najveći uspjeh to što sam uspjela bez obzira na sve hitove podjednako uživati u tuđim tekstovima i pjesmama. Neki mi se tekstovi nekad učine mnogo bolji nego moji, na to sam ponosna. Od Gibonnija, Bajage, Bore, 'Dva dinara, druže', to je fenomenalan tekst", rekla je. 

Otkrila je kako se osjeća s obzirom na to da vodi dugu i tešku borbu s karcinomom. "Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram izgurati, vidjet ćemo. Na ove promjene vremena osjećam se lošije, ali kad je ljepše vrijeme, ljepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lijekove, naručimo jelo ili ja nešto napravim. Malo se pomaknemo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju putovati, nekad i odemo. Uvijek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu ići kamo hoću. O tome maštam, da putujemo negdje daleko", ispričala je Tucaković, koja se liječi na Institutu za onkologiju.

Priznala je da ju pogađa što je neke poznate ličnosti ne zovu, ali nije htjela otkriti o kome se radi. No odala je s kim se čuje i tko je zove da bi provjerio kako je. 

"Prije su me svi zvali, a sad tu i tamo netko nazove. Uvijek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović. To su djeca s kojima sam ja malo radila, uvijek me pitaju kako sam, treba li mi što i to me raduje više nego da traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima s kojima sam radila", rekla je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Istaknula je i da joj je muž Aleksandar Radulović najveći oslonac. 

"Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno", rekla je Marina. 

Osvrnula se na svoje tekstove i otkrila da je najponosnija na pjesme "Kukavicu", koju pjeva Ceca, i "Što to bješe ljubav", veliki hit Olivera Dragojevića. Ipak, najvećim hitom smatra drugi tekst. 

"Zora je'' Nede Ukraden imala je europsku karijeru, najviše smo zaradili od te pjesme. Ali da ne nabrajamo sad, ostat ćemo mjesec dana", ispričala je Tucaković. 

Dosta se šuška o Marininoj autobiografiji pa se dotakla i te teme. 

"Ne znam jesam li spremna za knjigu, nemam živaca. Dosta sam pisala", naglasila je. 

Inače, Tucaković se prije nekoliko dana pojavila na promociji novog albuma Suzane Jovanović u jednom hotelu u Beogradu. Bila je u kolicima, a mnoge je oduševila osmijehom koji nije skidala s lica. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene