Marini Tucaković je prije nekoliko godina dijagnosticiran karcinom s kojim još uvijek vodi bitku, a sada je za srpske medije dala najnovije informacije o svojem stanju.

Galerija


Posljednjih nekoliko godina Marina Tucaković (67) vodi bitku s karcinomom dojke i trenutno prolazi kroz šesti ciklus kemoterapije.

Vezani članci Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Poznata hitmejkerica hitno operirana! Više od godinu dana sumnjala je na najgore Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Teška bolest zadesila autoricu nekih od najvećih domaćih hitova

Unatoč teškoj dijagnozi, autorica najvećih hitova s ovih prostora ne gubi nadu i optimizam, a o svojem je stanju sada progovorila za srpske medije.

"Onako se osjećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod liječnika i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sjedim kod kuće, radim pjesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni s kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vrijeme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pjevači slabo rade", rekla je za Kurir Marina koja je napisala pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i mnoge druge.

Priznala je i da pjesme piše kada je uhvati inspiracije no požalila se i kako posla u zadnje vrijeme ima sve manje jer pjevači, zbog pandemije koronavirusa, nemaju gdje izvoditi nove pjesme i unovčiti uloženo.

Otkrila je i što sama najradije sluša.

"U teškim situacijama mi najviše pomaže pjesma 'Kukavica', nju doživljavam i to je hit za sva vremena. Ne mogu reći omiljena, ali je uvijek rado slušam. Interesantno je što sam mislila da će pjesma Harisa Džinovića 'Ostariću neću znati' biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit", kazala je Marina.

Nedavno se o njezinu stanju oglasio i njezin suprug, glazbenik Aleksandar Radulović.

"Cijela ova situacija oko virusa još više utječe na njezino stanje. Cijelo vrijeme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne smije. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom kemoterapije, normalno je da joj je loše", ispričao je za srpske medije početkom godine.

Nikome nije bilo jasno kako je 17 godina stariji bankar osvojio bivšu dječju zvijezdu, rugali su im se i ismijavali ih od samog početka

Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!