uvijek divna!

Prpošna Sharon Stone pojavila se u zanimljivoj haljini, svi i dalje bruje o razlogu njezina velikog osmijeha!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sharon Stone se u Cannesu pojavila u plavoj haljini s cvjetnim detaljima, a mnogi su primijetili da je bila odlične volje.

Glumica Sharon Stone (63) bila je ovoga tjedna prava zvijezda filmskog festivala u Cannesu, a svojom pojavom je oduševila sve prisutne. Na sebi je imala plavu haljinu s cvjetnim 3D detaljima koja je naglasila njezin seksepil, a zarazna dobra energija koju je imala širila se gdje god da se pojavila.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Mnogi su komentirali da je njezin modni odabir bio pun pogodak, baš onakav kakav i priliči divi poput Sharon.

Razlog njezinoj sreći vjerojatno je i nova ljubav. Prije nekoliko dana objavljeno je kako već mjesecima ljubi 25-godišnjeg repera RMR-a. Par je navodno bio na nekoliko spojeva, a zejdno su ih uhvatili nedavno u jednom restoranu u Los Angelesu. Pravo ime repera RMR-a nije poznato javnosti, no skijaške maske zaštitni su mu znak na pozornici. Glazbenik je inače iz Atlante, a posljednjih nekoliko godina živi u Los Angelesu gdje je ostvario glazbenu karijeru.

Sharon se proslavila krajem 70-ih godina kada je započela svoju karijeru ulogom modela, a nakon čega je dobila i prvu ulogu u filmu Woodyja Allena "Stardust Memories". Jedna od najzapaženijih uloga bila je u erotskom trileru "Basic Instinct" odnosno "Sirovim strastima" koji početkom 90-ih godina šokirao mnoge otvorenim prikazima seksualnosti i nasilja prije nego što je izašao, a ostvario je golemu zaradu od čak 352 milijuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene