uhvaćeni na spoju

Svi bruje da poznata seks-bomba ljubi mlađahnog repera čije pravo ime nitko ne zna, skoro je 40 godina mlađi od nje

Sharon Stone (Foto: AFP) Sharon Stone (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: AFP) +0 Sharon Stone (Foto: AFP) Galerija

Sharon Stone navodno ljubi 25-godišnjeg repera RMR-a, a izvori kažu kako posljednjih mjeseci zajedno tulumare i sretno su zaljubljeni.

Glumica Sharon Stone navodno je sretno zaljubljena. 63-godišnja zvijezda filma "Sirove strasti" navodno već mjesecima ljubi 25-godišnjeg repera RMR-a, pišu svjetski mediji. Par je navodno bio na nekoliko spojeva, a zejdno su ih uhvatili nedavno u jednom restoranu u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Sharonina PR služba ništa nije komentirala po ovom pitanju. Ipak, izvoli bliski slavnoj glumici progovorili su za medije. "Bili su zajedno na nekoliko tuluma i definitivno je tu nešto više od prijateljstva. Plesali su zajedno i zabavljali se, a činilo se kako ih nije briga ni za kakve komentare", rekao je izvor s jednog tuluma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MADE nightlife (@madenightlife)

Pravo ime repera RMR-a nije poznato javnosti, no skijaške maske zaštitni su mu znak na pozornici. Glazbenik je inače iz Atlante, a posljednjih nekoliko godina živi u Los Angelesu gdje je ostvario glazbenu karijeru.

Sharon se proslavila krajem 70-ih godina kada je započela svoju karijeru ulogom modela, a nakon čega je dobila i prvu ulogu u filmu Woodyja Allena "Stardust Memories".

Nakon toga uslijedile su uloge u filmovima "Deadly Blessing", "Total Recall", "Basic Instinct", "Sliver", "Casino", "Sphere", "Broken Flowers" i mnogi drugi koji su joj osigurali status holivudske ikone i seks-bome. Sharon se i dalje bavi glumom, a posljednje je uspjehe postigla u serijama "Mosaic" i "Ratched".

Jedna od najzapaženijih uloga bila je u erotskom trileru "Basic Instinct" odnosno "Sirovim strastima" koji početkom 90-ih godina šokirao mnoge otvorenim prikazima seksualnosti i nasilja prije nego što je izašao, a ostvario je golemu zaradu od čak 352 milijuna dolara.

Svoj privatni život godinama skriva od javnosti, no novi detalji bi čini se mogli to promijeniti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene