Nju svi vole

Poznatu brinetu nije bilo lako uočiti na prvi pogled, ali svi se slažu da i u petom desetljeću izgleda bolje od mlađih kolegica!

Shakira Shakira Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 1 Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) +0 Shakira Galerija

Shakira je snimljena na obiteljskom odmoru na Ibizi, gdje je i ovog puta pokazala besprijekornu liniju.

Kolumbijska pjevačica Shakira ovih dana uživa na odmoru s obitelji na Ibizi, gdje nije promakla objektivima paparazza, ali da ju je bilo lako uočiti na prvi pogled, baš i nije.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

45-godišnja Shakira snimljena je na jednoj od plaža u ljubičastom badiću, no malo tko ju je uspio prepoznati na prvi pogled bez šminke i u prirodnom izdanju. Pritom je pokazala i besprijekornu liniju koju održava redovitim trenizima i plesom.

Ona je inače jedna od rijetkih zvijezda koja očito zasad nije posjetila plastičnog kirurga, a jednom je prilikom izjavila i da joj je od svega najdraže na lice staviti samo kremu sa zaštitnim faktorom te da najviše brine o svojim zubima.

Shakira je u vezi sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom, a zajedno imaju dva sina, 9-godišnjeg Milana i 7-godišnjeg Sashu s kojima provodi baš svaki slobodni trenutak. Par je zajedno već 12 godina, a njihova ljubavna priča započela je na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2010. godine na kojem je ona izvodila navijačku himnu Waka Waka i dogodila im se ljubav na prvi pogled.

Pjevačica je od nogometaša starija 10 godina i mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, ali kako je vrijeme prolazilo ovaj je par potvrdio da može biti pravi uzor mnogim drugim parovima. Nikada se nisu vjenčali, kružile su i mnoge priče o prevarama i prekidu, ali ovaj par je čvrsto pokazao da ih ništa ne može nadjačati te da su jedno drugom prave srodne duše.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +20 Monica Bellucci (Foto: AFP) Celebrity Zanosna crnka kojoj se dive i žene i muškarci zbog zadnjeg poteza na udaru kritika: ''Znamo kako izgledaš!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) +1 Borna Kotromanić Celebrity Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene