Brige ostavili iza njih

Shakiru i Piquea ovako opuštene dugo nismo vidjeli, paparazzi su ih uhvatili dok su uživali na jahti na obiteljskom odmoru

Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Instagram) Shakira (Foto: Profimedia) Shakira (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) +0 Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Galerija

Shakira i Gerard Pique su sa sinovima uživali na suncu na jahti u Španjolskoj, a sve su vjerno popratili i paparazzi.

Pjevačica Shakira uskoro bi se mogla naći na optuženičkoj klupi zbog utaje poreza, no čini se kako je 44-godišnja vatrena Kolumbijka odlučila sve probleme ostaviti sa strane i opustiti se sa svojom obitelji. Fotografi su je uhvatili u Španjolskoj na jahti, na kojoj je bila sa partnerom Gerardom Piqueom i dvojicom njihovih sinova.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Sretna obitelj uživala je u druženju, a Shakira je zablistala u zelenoj ljetnoj haljini koja joj je stajala kao salivena, no zbog vjetra je u jednom trenutku pokazala skoro i previše. Sa sinovima se grlila i ljubila ih, a sunčani dan očito im je savršeno svima došao.

Pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Shakira je u nekoliko navrata pričala kako ne namjerava pred oltar sa svojim dečkom jer kako kaže, brak im ništa ne bi promijenio. "Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene