Potpuno prirodna

Latino ljepotica uhvaćena bez trunke šminke, a u badiću je otkrila i sjajnu figuru, nismo je dugo vidjeli!

Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Instagram) Shakira (FOTO: Getty) Shakira (FOTO: Getty) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) +2 Ramos i Pique (Foto: AFP) Galerija

Poznata latino zvijezda Shakira izvela je sinove na plažu i paparazzima pokazala svoju prirodno lijepu figuru i lice bez šminke.

Latino zvijezda i pop pjevačica Shakira izgleda preslatko baš kao i na početku karijere, a unatoč rođenju dvoje djece, pjevačica i s 45 godina ima sjajnu figuru što možemo pripisati njezinoj ljubavi za plesom i redovnim treniranjem.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Shakira je viđena sa sinovima na plaži u Španjolskoj, a pjevačica je na sebi nosila žuti kupaći kostim s uzorkom te neurednu pundžu, a lice je ostavila bez šminke kako bi upijalo zrake sunca.

Shakira je jedna od rijetkih zvijezda koja još nije vidljivo posjetila plastičnog kirurga, a izjavila je i da joj je od sve šminke najdraže na lice staviti samo kremu sa zaštitnim faktorom te da najviše brine o svojim zubima. 

Shakira je u vezi sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom, a zajedno imaju dva sina, 9-godišnjeg Milana i 7-godišnjeg Sashu.

Shakira i Gerard skupa su već 12 godina, a njihova ljubavna priča započela je na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2010. godine.

Kad je Shakira izvodila navijačku himnu Waka Waka, na ceremoniji je upoznala i Piquea, a bila je to ljubav na prvi pogled.

Pjevačica je od nogometaša starija 10 godina i mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, ali kako je vrijeme prolazilo ovaj je par potvrdio da može biti pravi uzor mnogim drugim parovima.

Par se nikad nije vjenčao, kružile su i mnoge priče o prevarama i prekidu, ali ovaj par je čvrsto pokazao da ih ništa ne može nadjačati te da su jedno drugom prave srodne duše.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene