rijetko ih pokazuje

Shakira iznenadila fotkom sinova koje ima s 10 godina mlađim nogometašem, svi se čude koliko su narasli, a na prvi pogled se vidi i na koga više sliče!

Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Instagram) Shakira (Foto: Getty Images) Shakira (FOTO: Getty) +0 Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Galerija

Shakira i Gerard Pique skupa su već deset godina i zajedno imaju sinove Milana i Sashu koje rijetko pokazuju, no pjevačica je sada napravila iznimku.

Kolumbijska pjevačica Shakira (44) ugodno je iznenadila obožavatelje objavom na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Vrlo nezgodno Piqueu u klubu počeli skandirati Shakirino ime, pogledajte njegovu reakciju i što je okupljenima poručio!

Podijelila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinovima Milanom (8) i Sashom (6) koje ima s nogometašem Gerardom Piqueom (34) i koje inače rijetko pokazuje u javnosti, no sada je odlučila napraviti iznimku.

"Pogodite koga sam povela sa sobom na surfanje", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa sinovima i koju možete pogledati ovdje, a mnoge je iznenadilo koliko su dječaci narasli.

"Kako su veliki", "Ne mogu vjerovati koliko su narasli", "Predivni ste" "Veliki dječaci", pisali su joj oduševljeni obožavatelji koji su se složili i kako je jedan sin isti mama, a drugi tata.

Shakira je zatim podijelila i jednu fotografiju na kojoj starijeg sina u bazenu drži u naručju.

"Milan zbilja počinje uživati u ovome", napisala je u opisu fotke koju možete vidjeti ovdje.

Inače, pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine.

Godinu dana kasnije Shakira je medijima otkrila kako nema namjeru sa svojim dečkom pred oltar. "Već imamo sve što nam je potrebno. Zajedno smo, volimo se i imamo dijete. Brak ništa ne bi promijenio. Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću pred oltar", rekla je pjevačica u jednom intervjuu. U siječnju 2015. par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene