Igor Kojić podijelio je na svom Instagram storyju nekoliko fotografija, a posebna se istaknula jedna rečenica.

Galerija


Dok je Severina ovih komentirala događanja u Hrvatskoj i naše sudstvo, Igor Kojić se posvetio religioznim stvarima.  

Vezani članci Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?

Naime, sportski menadžer je uz svoju suprugu zapratio Instagram profil Biser Metohije na kojem je istaknuto da mu je cilj upoznavati ljude s Velikom Hočom i ostalim naseljima na Kosovu i Metohiji. Kojić je zapratio i treći profil, Poruke svetih otac. 

Igor je postao aktivniji i na Instagram storyjima je objavio video mjesta koje je nazvao "raj na zemlji", a potom je poslao snažnu poruku. "Ne dopusti da te kontrolira tvoja prošlost, novac, negativni ljudi i vuk u janjećoj koži", podijelio je fotografiju sa zanimljivom rečenicom. 

Mnoge je zaintrigiralo kome je te riječi Kojić uputio budući da se mjesecima šuška o problemima u njegovom braku sa Severinom. I posljednja Igorova fotografija je bila zanimljiva. Stavio je animaciju jabuke koja izgleda savršeno u ogledalu, no s druge strane se vidi da ima u sebi crva. 

"Portret života na socijalnim mrežama", piše uz to. 

Mlada televizijska voditeljica preminula sa samo 32 godine: "Nećemo zaboraviti tebe ni tvoje nasmijano lice"