Iznenadila sve!

Seve napokon komentirala video o kojem svi pričaju, a njezina je reakcija zbilja neprocjenjiva, svi je lajkaju!

Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 4 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Lu Jakelić kao Severina Lu Jakelić Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 6 +0 Lu Jakelić - 1 Galerija

Severina je komentirala izvedbu Lu Jakelić, koja se transformirala u nju u showu "Tvoje lice zvuči poznato", ostavila joj je poruku na društvenim mrežama.

Lu Jakelić transformirala se u sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" u Severinu, a nakon brojnih pohvala gledatelja oglasila i naša popularna pjevačica te otkrila što misli o cijeloj izvedbi. 

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

"Dobro došla u klub, mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku... Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila", napisala je Severina u komentaru. Istaknula je da nikad ne treba odustati.

Lu je objavila fotografiju Severinina komentara na Instagramu i pokazala koliko joj znači pohvala same pjevačice. "Poruka za laku noć", napisala je Jakelić pokraj slike. Ta je objava oduševila brojne Luine pratitelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poruka za laku noć. #oriđiđi

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic) on

"Čitam ovo i čujem tvoju imitaciju nje", "Zaslužila si respekt od Severine, to nije mala stvar", "Bravo", "Čestitam, Lu", komentirali su. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene