Severina je komentirala izvedbu Lu Jakelić, koja se transformirala u nju u showu "Tvoje lice zvuči poznato", ostavila joj je poruku na društvenim mrežama.

Galerija


Lu Jakelić transformirala se u sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" u Severinu, a nakon brojnih pohvala gledatelja oglasila i naša popularna pjevačica te otkrila što misli o cijeloj izvedbi. 

Vezani članci Lu Jakelić - 1 S nestrpljenjem iščekuju njen nastup koji je najavila zabavnim videom: "Napokon. Ti ćeš ju najbolje odglumiti" Mario Petreković Pogledajte što ova genijalna ekipa radi kad se kamere ugase! Pojavio se tu i netko tko ih je potpuno zasjenio...

"Dobro došla u klub, mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku... Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila", napisala je Severina u komentaru. Istaknula je da nikad ne treba odustati.

Lu je objavila fotografiju Severinina komentara na Instagramu i pokazala koliko joj znači pohvala same pjevačice. "Poruka za laku noć", napisala je Jakelić pokraj slike. Ta je objava oduševila brojne Luine pratitelje. 

"Čitam ovo i čujem tvoju imitaciju nje", "Zaslužila si respekt od Severine, to nije mala stvar", "Bravo", "Čestitam, Lu", komentirali su. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Anketa: Maja, Indira ili Nives – za koju je damu Marko Grubnić odabrao najbolju kombinaciju?