Severina je objavila fotografiju sa suradnikom Filipom Miletić, a Igor Kojić je zapratio još jedan Instagram profil.

Galerija


Severina i Igor Kojić već mjesecima, kako se čini, žive zasebne živote i pritom intrigiraju javnost. 

Vezani članci Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?

Splitska pjevačica objavljuje fotografije sa svima osim sa svojim mužem i u ponedjeljak je pozirala sa svojim suradnikom, glazbenikom Filipom Miletićem.

"Znate one pjesme ‘Italiana’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Uno momento’, ‘Brad Pitt’... i ostale... To je skladao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižnicama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom... Dragi @filip_fmplay, rijetko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Sretan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima", napisala je Severina koja je i ranije pozirala s Filipom te objavila fotografiju. 

Dok pjevačica pozira sa zgodnima suradnicima, njezin muž Igor se bavi religioznim stvarima. Nedavno je uz svoju suprugu zapratio Instagram profil Biser Metohije na kojem je istaknuto da mu je cilj upoznavati ljude s Velikom Hočom i ostalim naseljima na Kosovu i Metohiji. Kojić je zapratio i treći profil, Poruke svetih otac. 

Inače, mjesecima se šuška o bračnim problemima Severine i Igora, a nijedno od njih nije to opovrgnulo niti potvrdilo.  

Intrigira javnost suprugom koju skriva: Samo je jednom pokazao kako izgleda, a fotografi je još nisu uspjeli uhvatiti