Otvorila dušu!

Severina otkrila svoje najdublje osjećaje i strahove: "Bojim se da ću biti ostavljena, napuštena..."

Severina (Foto: Screenshot) Severina (Foto: Screenshot) screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina (Foto: Instagram) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) Pjevačica Severina (Foto: IN Magazin) - 2 Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Screenshot) Galerija

Severina je otvorila srce i progovorila o detaljima iz privatnog života.

Nakon oštrih optužbi i prepucavanja s bivšim zaručnikom Milanom Popovićem koje se odvijalo prošlih tjedana, Severina je odlučila otvoriti dušu i progovoriti o svojim osjećajima. U ekskluzivnom intervjuu za RTV SLO Severina je otvorila srce i otkrila mnoge intimne detalje iz privatnoga života. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Prema vlastitim riječima, ova slavna domaća 47-godišnja pjevačica nikada nije voljela govoriti o sebi. Čak ni kao dijete nije puno pričala, iako mnogi imaju posve suprotan dojam. 

"Teško mi je govoriti o sebi, to nisam nikad naučila. Meni su se stvari iz privatnog života uvijek činile suvišne na pozornici. Zato sam i intervjue smatrala suvišnima", rekla je pjevačica i dodala da je možda sad vrijeme da bude malo otvorenija. 

Nakon što je krajem svibnja prvi put na društvenim mrežama odlučila progovoriti o gorkoj sudskoj bitci za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, Severina je nakon godina šutnje javnosti rekla što doista misli o svojoj bivšoj ljubavi Milanu Popoviću i teškim trenucima koje je zbog njega proživjela. 

O tome je sada za RTV SOLO iznijela dodatne detalje, rekavši kako je "teško u tim trenucima ostati pribran". 

"Jedino što možete kad nema zrele komunikacije među ljudima jest to ignorirati. Mislim da je zrela komunikacija uvijek moguća i treba na njoj raditi, no nekim je ljudima potrebno malo više vremena. Vrijeme uvijek odradi svoje. Dok ne dođe dobro vrijeme, moram proći kroz neke stvari koje su loše", rekla je Severina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S njom bih išla i na ljetovanje, jer je preslatka, pametna i topla... Ona je moja najdraža novinarka u Sloveniji, ona je moja ljubezen, @vesna.milek ❤️. Gledamo se večeras u 20:55h na TV SLO2 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Regionalna glazbena diva priznala je i kako su konstantan trud i rad na sebi jedini put prema sreći. Rekla je kako je shvatila kako je ključ u mijenjaju uzorka ponašanja koje je naslijedila od svojih roditelja. 

"Svi smo mi djeca nesretnih roditelja. To se da ispraviti ako čovjek počne raditi na sebi, ako uključi svjesnost i prihvati odgovornost. To je zrelost", rekla je Severina.

Vjerojatno najintimnije pitanje intervjua glasilo - "Koji je vaš najveći strah?", a Severina je odgovorila na realističan način. Otkrila je kako strah od javnog sramoćenja za nju ne postoji, taj dio je proživjela kada je procurio njezin videouradak seksa na jahti. 

O šuškanjima da je taj video sama objavila samo je rekla: "Bar bih se našminkala da sam mislila objaviti."

No pjevačica ima strah, i to veliki. 

"Najveći strah mi je od ostavljanja, od napuštanja, i čini mi se da sam se uvijek trudila čak i nauštrb sebe zadržati ljude, samo da ne budem ostavljena", priznala je na kraju.

Podsjetimo, Severina je trenutačno sretno udana za 15 godina mlađeg bivšeg nogometnog vratara Igora Kojića. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Instagram) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) +10 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Celebrity Dok Bradley tulumari nakon prekida, Irina objavljuje vruće fotke koje su zanimljive i bivšem zaručniku Lady Gage

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene