Što god učini, Severina plijeni pozornost pa je tako bilo i jučer na zagrebačkoj promociji njezina albuma "Halo".

Galerija


Severina je na zagrebačko druženje s obožavateljima došla u kratkim hlačama i dokoljenkama i pokazala je novu frizuru. Našem je Davoru Gariću otkrila što misli o napisima da je premršava, kako se osjeća nakon operacije hernije, ali i otkriva kada počinje njezina dugoočekivana turneja.

Vezani članci Severina Seve se uoči 49. rođendana osvrnula na prošlost, a u podužoj objavi otkrila je i da prolazi kroz kriznu situaciju Severina Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"

Na samom početku Severina nam je potvrdila kako je znala da će upravo njezin novi album biti najprodavaniji i najslušaniji.

"Pa normalno, tko će znat ako ne ja! Ako ja ne znam, tko će!? Jednom smo tako radili album kad smo radili ''Zdravo Marijo'' i dok smo radili ''Gas, gas'' smo se pitali ''Jel to ok, jel znamo mi šta radimo?'' Ali ako mi ne znamo, tko će znat", zaključila je Severina.

Otkrila nam je i kako bira pjesme.

"Ja uvijek biram pjesme po nekom svom nahođenju, jako sam radoznala, kao što se zna, nisam susprezala nikad od nikakvih melodija kao možda netko drugi. Ne bi mu palo napamet. Teško je zamislit nekog da pjeva ''Gas, gas''. Meni je sad više teško i meni zamislit", izjavila je Severina.

Ono što čitamo uvijek, mimo glazbe, je "Kad Seve obuče bilo što, izgleda fantastično". 

"Sad mi kažu da sam mršava, onda ima faza kad ti kažu da si debeo. Nikad dobro! Ne možeš svijetu nakuhat kolača! Ali meni je dobro! Ja sam "Losha" ali meni je dobro", otkrila je Severina i dodala kako trenutno nije na nikakvoj dijeti. 

"Nisam! Ponekad se čovjek i razboli. Operirala sam bruh, dobro je prošlo.
Nisam imala tu sreću da ga operiram kao mala. Imala sam pauzu upravo zbog toga, bilo mi je jako teško, nije bio jedan, nego dva. To mi je bio baš problem ali sada je sve u redu", izjavila je Severina s osmijehom na licu. 

Nakon što se uspješno oporavila, očekuju je brojni nastupi, gaže i gostovanja.

"Imamo cijelo ljeto nastupe, bit ćemo od Slovenije do Makedonije ali ono što me najviše raduje to je turneja, imamo i datume. Da natuknem, ove jeseni i zime, 11. i 12. mjesec", otkrila nam je. 

"Super mi je, sad je došla jedna žena i rekla, ja volim one pjesme od stare Seve, a ja kažem ''A od ove mlade Seve?'' Tako da ova mlada Seve priprema s ovom mladom ekipom sasvim jedan novi program. Čini mi se da bi turneja mogla biti nešto između "Zdravo Marijo" i "Dobro došao u klub".

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Slavna manekenka puhala rođendanske svjećice, pa umalo pokazala i više nego što je htjela