Bitku s Milanom za skrbništvo nad sinom Aleksandrom pjevačica vodi još od 2013. godine. O detaljima procesa uglavnom je šutjela, no zbog naslovnice srpskog časopisa odlučila je progovoriti.

Galerija Severina, Milan Popović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Severina (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Milan Popović (Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL) +8 Milan Popović (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)

Iako sudska borba s Milanom Popovićem traje godinama, Severina je o odnosu s bivšim zaručnikom uglavnom šutjela. No kontroverzna naslovnica srpskog Telegrafa s koje vrišti naslov ''Seve pokušala da ubije Milana'' te da policija istražuje napad, pjevačicu su ipak nagnali na to da kaže kako se osjeća i što misli o svemu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..''

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Vezani članci Slika nije dostupna Severina nakon navoda o kaznenoj prijavi objavila ležernu fotku s mora: "Evo me doma, bolje sam odma'" Slika nije dostupna Novi problemi za Severinu: Dobila kaznenu prijavu, a i policija je svratila kod pjevačice

''U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegova oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih 'dijagnoza', i neslužbeni status 'ubojice' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak, pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, 'pustio' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene, i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. borbi na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair playa' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dopušta da rade što hoće uz pomoć novca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe zbog navedenog plaćenog 'oglasa' u novinama jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže 'daleko mu kuća...''', napisala je na društvenoj mreži.

Ubrzo nakon što je podijelila ovaj post, u komentarima su joj počele stizati poruke podrške od njezinih obožavatelja, prijatelja i kolega.

Milan Popović u utorak je policiji prijavio pronalazak sumnjivog predmeta ispred ulaznih vrata svoje garaže u zagrebačkom Horvatovcu. Prema priči koju prenosi Telegraf, Milan tvrdi da je predmet ostavio Severinin suprug Igor Kojić.

Kako piše 24sata, policija zasad ne smatra da ostavljeni predmet predstavlja opasnost za sigurnost života ili imovine, a predmet o kojemu je riječ je navodno crna svijeća. Tko ju je i s kojom namjerom tamo ostavio, policija tek treba utvrditi.

Severina se s bivšim partnerom na sudu zadnji put srela u srijedu ujutro, gdje je stigla bez supruga Igora Kojića.

Bitku s Milanom za skrbništvo nad sinom Aleksandrom pjevačica vodi još od 2013. godine. Dok je Milan posljednjih mjeseci isticao kako se zalaže za ravnopravno roditeljstvo, Severina je o detaljima procesa uglavnom šutjela. Aleksandar trenutačno živi s majkom Zagrebu, a s Milanom je dva puta tjedno te svaki drugi vikend.

Srpski tenisač svim se silama trudi osvojiti 14 godina stariju Rozgu: Evo što sve radi kako bi ju zaveo! Jelena Rozga (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) +10 Jelena Rozga (Foto: PR)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju