Severina je objavom na Instagramu odlučila proslaviti važan datum u svom životu - dan kada ju je njen suprug Igor Kojić zaprosio.

Galerija


Severina je uoči Uskrsa objavila još jedan intimni detalj iz sretnog braka s Igorom Kojićem, s kojim uživa u višegodišnjoj vezi u kojoj im, sudeći prema društvenim mrežama, stalno cvjetaju ruže. 

Vezani članci Severina Seve Igora više ne spominje, razdvojeni su i dalje, a pjevačica sve priče ignorira dok uživa na svojoj omiljenoj lokaciji Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba s knedlom u grlu pričao o Seve i Igoru te u kakvim je odnosima s njima, posebno je reagirao na pitanje o njihovom braku

Pjevačica je svoj 47. rođendan proslavila u društvu najuže obitelji na ovogodišnji Uskrs. 


Na svom Instagram profilu objavila je i novu fotografiju s Igorom te napisala kako je "divno slaviti rođendan na Uskrs s čovjekom mog života koji me na današnji dan prije 4 godine i zaprosio. Hvala ti ljubavi moja na svakom našem danu, hvala na tvojoj dobroti, hvala svima na predivnim čestitkama."

Podsjetimo, Severina i Igor su se vjenčali 2016. na Zanzibaru gdje su uživali u raskošnom obredu u skladu s lokalnim tradicijama. Nakon njihova putovanja u Zanizibar, za koje javnost nije znala do prošle godine. Potom su organizirali vjenčana slavlja i na Balkanu. Jedno u Istri, jedno u Beogradu. 


Ronaldo i ekipa večerali u luksuznom dubrovačkom restoranu, samo je Papa imao ovakav tretman