Sretna obitelj

Severina otkrila intimni detalj koji o njoj i Igoru dosad nismo znali

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Screenshot) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +5 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Severina je objavom na Instagramu odlučila proslaviti važan datum u svom životu - dan kada ju je njen suprug Igor Kojić zaprosio.

Severina je uoči Uskrsa objavila još jedan intimni detalj iz sretnog braka s Igorom Kojićem, s kojim uživa u višegodišnjoj vezi u kojoj im, sudeći prema društvenim mrežama, stalno cvjetaju ruže. 

Pogledaj i ovo Severina A malo se i našalila! Severina se oglasila nakon sudskog ročišta, nije se suzdržavala ni od spominjanja imena: "I sutra mi sude zbog ljubavi lude..."

Pjevačica je svoj 47. rođendan proslavila u društvu najuže obitelji na ovogodišnji Uskrs. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O happy day💛🐣💛Sretan Uskrs...najsretniji💛da vas sluzi dobro zdravlje i da vas stalno griju zagrljaji vasih najmilijih💛#uskrs #bakaiunuk #ljubavnajveca #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)


Na svom Instagram profilu objavila je i novu fotografiju s Igorom te napisala kako je "divno slaviti rođendan na Uskrs s čovjekom mog života koji me na današnji dan prije 4 godine i zaprosio. Hvala ti ljubavi moja na svakom našem danu, hvala na tvojoj dobroti, hvala svima na predivnim čestitkama."

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Divno je slaviti rodjendan na Uskrs sa čovjekom mog života koji me na današnji dan prije 4 godine i zaprosio. Hvala ti ljubavi moja na svakom našem danu, hvala na tvojoj dobroti ❤️, hvala svima na predivnim čestitkama. #bdaygirl #party #happy #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Podsjetimo, Severina i Igor su se vjenčali 2016. na Zanzibaru gdje su uživali u raskošnom obredu u skladu s lokalnim tradicijama. Nakon njihova putovanja u Zanizibar, za koje javnost nije znala do prošle godine. Potom su organizirali vjenčana slavlja i na Balkanu. Jedno u Istri, jedno u Beogradu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naše afričko vjenčanje ❤️❤️❤️ #tb #zanzibar #tanzania #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

 

 


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene