Bio je to šok...

Seve otkrila kako je nastala jedna od njezinih najljepših pjesama: ''Napisala sam ju za prijateljicu koja je poginula''

Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) promo 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Jelena Balić) Galerija

Publika posebno voli one pjesme koje je Severina sama napisala, među njima su i ''Pogled ispod obrva'', ''Ostavljena'', a pjesma ''Prijateljice'' bezvremenski je hit.

Od početka ove godine Severina se suočava s brojnim izazovima.

Pogledaj i ovo Severina - 4 A onda... Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

Nakon što je izdala novi album ''Halo'' početkom veljače, mediji su se raspisali o raskidu suradnje s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, nagađalo se i o razlozima otkazivanja koncerata, a ona je sva šuškanja odlučila ignorirati te se posvetila snimanju spotova za pjesme sa spomenutog albuma.

U razgovoru za Dnevni avaz progovorila je o svemu navedenome, ali i o tome koliko je doista jaka, o afričkom vjenčanju u Zanzibaru, ali i o spotu za pjesmu ''Kuma'', za koji je iskoristila kadrove s vlastitog vjenčanja s Igorom Kojićem.

Prisjetila se i Arsena Dedića te pjesme ''Sama na sceni'', a otkrila je i li se zbilja nekad tako osjećala.

''Bilo je tih dana i godina. Bilo je koncerata prije kojih sam se u garderobi osjećala potpuno loše, sama, ali obično sam na tim koncertima razvaljivala'', rekla je pjevačica za Dnevni avaz.

Publika posebno voli one pjesme koje je Severina sama napisala, među njima su i ''Pogled ispod obrva'', ''Ostavljena'', a pjesma ''Prijateljice'' bezvremenski je hit.

''Tu sam pjesmu napisala krajem srednje škole. Nazvala me prijateljica u Zagreb i rekla mi da nam je poginula treća prijateljica. Šok! Plakale smo u nevjerici, bila je najljepša u razredu i tad sam odlučila da ću joj napisati tu pjesmu. To kako je cure vole, posebno sam dirnuta, drago mi je da se tom pjesmom slave prijateljstva'', ispričala je Severina.

Na kraju je otkrila da ju je majčinstvo skroz promijenilo, a da je ljubav za nju sve.

''Kako ide ona pjesma Petra Graše 'Ja uzimam srce za vodiča...''', zaključila je pjevačica.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +4 Priyanka Chopra i Meghan Markle (Foto: Instagram) Celebrity Objavljene dosad neviđene fotografije Meghan Markle, fanovi jedva dočekali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene