Severina je otkazala još jedan koncert što je mnogima neobično.

Galerija


Nakon što je otkazala koncert povodom Dana žena u Donjoj Stubici, Severina je izjavila kako otkazuje i koncert koji je trebao biti održan početkom travnja u Svetom Križu Začretju.

Vezani članci Severina Seve posebnom objavom čestitala rođendan svojoj najdražoj osobi, malo tko je ostao ravnodušan: "Ovo još nije zabranjeno" Severina Sevkin koncert pomno je pratio čovjek koji joj se vratio nakon kratkog izbivanja, ali muža Igora nije bilo na vidiku

Koncert u Donjoj Stubici otkazan je zbog tehničkih i organizicijskih okolnosti, a o razlozima otkazivanja travanjskog koncerta Severina se oglasila na društvenim mrežama.

"Dragi moji, iako me jako veselio koncert dogovoren za 13.4. u Začretju, zbog problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan. Vjerujem kako ćemo se ipak vrlo brzo vidjeti nekom drugom prilikom", napisala je pjevačica na svom profilu na Facebooku.

Njeni obožavatelji nisu krili razočaranje i ljutnju što su joj iskazali u komentarima.

"Baš nas neće", "Iako vas neizmjerno volim slušati, moram priznati da sam uz razočaranje pomalo i ljuta. Kupili smo karte za koncert u Stubici za 2.3 koji je odgođen zbog "tehničkih" razloga i odgođen za ovaj, pa se nestrpljivo veselimo ovom koncertu sa cca mjesec i pol odgodom i opet se niti ovaj neće održati. Nije baš profesionalno, ali to je neka viša razina", poručili su joj obožavatelji.

Obzirom na dva zaredom otkazana koncerta, postavlja se pitanja ima li to možda veze s pričama koje kruže o prekidu suradnje između Severine i njezinog dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrovića.

Severina i Tomica surađivali su 17 godina, a navodno je do odluke o prekidu suradnje došlo nakon svađe tijekom koje su pale teške riječi i optužbe, što je Tomicu jako zaboljelo.

Ove navode nitko blizak pjevačici nije želio ni potvrditi ni demantirati, no kako piše Jutarnji, šuška se da brigu o Severininoj karijeri navodno preuzima njezin suprug Igor Kojić.

Kraj dugogodišnje ljubavi: Minea i Slađan poslije 7 godina odlučili su krenuti svatko svojim putem