Puklo zauvijek?

Severina i Tomica Petrović gadno se posvađali pa okončali poslovnu suradnju dugu 17 godina?

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina, Igor i Dragan Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Severina i Tomica Petrović upoznali su se 2002. godine i od tada su uspješno surađivali.

Iako je to teško povjerovati, estradnim krugovima počelo se šuškati da su Severina i Tomica Petrović okončali poslovnu suradnju dugu čak 17 godina, piše Jutarnji list.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Navodno je do odluke došlo nakon svađe tijekom koje su pale teške riječi i optužbe, što je Tomicu jako zaboljelo. O prestanku suradnje, piše Jutarnji, Seve je svoje bližnje navodno obavijestila na proslavi rođendana svoga sina Aleksandra.

Ove navode nitko blizak pjevačici nije želio ni potvrditi ni demantirati, no kako piše Jutarnji, šuška se da brigu o Severininoj karijeri navodno preuzima njezin suprug Igor Kojić.

Severina je početkom veljače predstavila novi album ''Halo'', koji je dosad bio dostupan u digitalnom izdanju, a u petak izlazi i u sklopu izdavačke kuće Dallas. Ni dario Drašeta, šef Dallasa, nije upoznat sa spomenutim završetkom suradnje koja je počela još 2002. godine.

Petrović je poznat po tome što je, kad je Severina u pitanju, osim za njezinu karijeru, bio spreman općenito dati sve za nju. Što je prava istina, vrijeme će tek pokazati.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Alilović (Foto: Facebook) +0 Iva Alilović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Celebrity Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser, Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Instagram) Stjepan Hauser o novom videospotu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser pozirao s predsjednicom, ali njegov komentar privukao je više pozornosti nego sama fotografija

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) +1 Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Celebrity Grubnić predstavio ljepoticu koja se izvija u njegovu naručju, evo tko je djevojka s kojom provodi dane i noći

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene