Severina i Tomica Petrović upoznali su se 2002. godine i od tada su uspješno surađivali.

Galerija


Iako je to teško povjerovati, estradnim krugovima počelo se šuškati da su Severina i Tomica Petrović okončali poslovnu suradnju dugu čak 17 godina, piše Jutarnji list.

Vezani članci Severina (Foto: Instagram) Severina pokušava utišati tračeve: Jednom fotkom i stihovima otkrila kako stoje stvari između nje i Igora Severina Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?

Navodno je do odluke došlo nakon svađe tijekom koje su pale teške riječi i optužbe, što je Tomicu jako zaboljelo. O prestanku suradnje, piše Jutarnji, Seve je svoje bližnje navodno obavijestila na proslavi rođendana svoga sina Aleksandra.

Ove navode nitko blizak pjevačici nije želio ni potvrditi ni demantirati, no kako piše Jutarnji, šuška se da brigu o Severininoj karijeri navodno preuzima njezin suprug Igor Kojić.

Severina je početkom veljače predstavila novi album ''Halo'', koji je dosad bio dostupan u digitalnom izdanju, a u petak izlazi i u sklopu izdavačke kuće Dallas. Ni dario Drašeta, šef Dallasa, nije upoznat sa spomenutim završetkom suradnje koja je počela još 2002. godine.

Petrović je poznat po tome što je, kad je Severina u pitanju, osim za njezinu karijeru, bio spreman općenito dati sve za nju. Što je prava istina, vrijeme će tek pokazati.

Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati''

Hauser pozirao s predsjednicom, ali njegov komentar privukao je više pozornosti nego sama fotografija

Grubnić predstavio ljepoticu koja se izvija u njegovu naručju, evo tko je djevojka s kojom provodi dane i noći