Severina je objavila petu pjesmu "Popila" s novog albuma "Halo".

Galerija


Od kada je objavila novi, dugoočekivani, album "Halo", Severina putem društvenih mreža predstavlja singolove koji se na njemu nalaze, a njeni obožavatelji traže novi najdraži hit.

Vezani članci Severina - 4 Seve utišala glasine o razvodu, pa zablistala u ljetnom izdanju istaknuvši duge noge i dekolte Severina i Igor Kojić Severina nakon mjeseci šutnje objavila fotku s Igorom Kojićem, on joj odgovorio i pobrao stotine lajkova

Posljednja u nizu objavljenih pjesma je ona naziva "Popila", čiju glazbu potpisuje Dušan Bačić, a aranžman Bojan Dragojević, dok je za spot zaslužna video produkcija Ljubba.

"Popila" je peti sing sa Severina novog albuma, a prema njezinim najavama svih 17 pjesama koje je snimila bit će hitovi.

Sudeći prema reakcijama njenih obožavatelja na društvenim mrežama i prema broju pregleda videa na Youtubeu to je doista tako.

"Napokon stara Seve", "Kraljica, bravo Seve", "Kao i sve pjesme do sada, dobra poruka, divan spot, a ti prelijepa", "Ti si naša inspiracija", poručili su joj obožavatelji.

Iako sretni zbog nove pjesme, dio Severininih obožavatelja ovih je dana ostao  ogorčen i razočaran nakon što je njihova omiljena pjevačica otkazala čak dva koncerta u Hrvatskoj, točnije u Donjoj Stubici i Svetom Križu Začretju. 

S crvenim lakom na noktima odgurivao nasrtljivu obožavateljicu, ne puštaju ga na miru ni 29 godina od hit-filma