"Institucija"

Seve otkrila vijest koju je dugo krila pa izazvala opće oduševljenje, a zbog ovih fotki kažu da je najljepša na Balkanu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na svom profilu na Instagramu najavila svoj novi dugoočekivani singl "Fališ mi".

I dok njezini obožavatelji s velikim nestrpljenjem čekaju novi singl i video, Severina je konačno na profilu na Instagramu odlučila s njima podijeliti nekoliko detalja pa je odmah izazvala opće oduševljenje.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

"Iza scene. Fališ mi. 31.03. 12:00 h", najavila je Severina izlazak svog novog dugo očekivanog singla, a kojeg prema najavi izvodi s pjevačem Azisom Onlineom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Ideeeeee", "Koliko si slatka", "Institucija", "Isuse maco, bomba si", "Seve otvara sezonu hitova ove godine", "Najljepša dama na Balkanu", "Idemo", "Severina, volim te", "Izgledaš prelijepo", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Severina je nedavno snimljena u izlasku nakon dugo vremena i to na predstavljanju knjige svog prijatelja i umjetnika Dimitrija Popovića gdje je  očarala prisutne.

Već je poznato da Severina nikada ne razočara modnim odabirom kada izlazi u javnost, a za tu je prigodu odabrala elegantno odijelo bež boje koje je uskladila sa zlatnom torbicom i sandalama na petu.

Severina je i prošle godine bila na predstavljanju jedne Popovićeve knjige gdje joj je društvo pravio producent Filip Miletić. Početkom ove godine Miletić je dao naslutiti da Severina i on rade na albumu, a za njih su kružile i glasine da su nešto više od kolega i prijatelja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +0 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Celebrity Nina u pripijenim hlačama od lateksa i majici s posebnom porukom zapalila atmosferu u prepunoj Areni, o ovome će se još pričati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene