Osmijeh od uha do uha

Severina u izlasku nakon dugo vremena, duboki dekolte izvirio je čak i u jednostavnoj kombinaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina se pojavila na predstavljanju knjige svog poznanika Dimitrija Popovića i očarala prisutne!

Severina je u četvrtak bila gošća na predstavljanju knjige ''Slikarstvo i mržnja'' crnogorsko-hrvatskog slikara i književnika Dimitrija Popovića.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Već je poznato da Severina nikada ne razočara modnim odabirom kada izlazi u javnost, a za ovu je prigodu odabrala elegantno odijelo bež boje koje je uskladila sa zlatnom torbicom i sandalama na petu.

Severina je i prošle godine bila na predstavljanju jedne Popovićeve knjige gdje joj je društvo pravio producent Filip Miletić. Početkom ove godine Miletić je dao naslutiti da Severina i on rade na albumu, a za njih su kružile i glasine da su nešto više od kolega i prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Dimitrije Popović poznati je slikar, a upravo mu je Severina 2010. godine bila model i muza. Za posjetitelje je pozirala kao biblijski lik Saloma, a izložba se mogla vidjeti u muzeju Mimara.

Mnogi Hrvati katolici nisu ju podržavali u tom postupku jer su odrubljenu glavu Ivana Krstitelja koju je držala u ruci gledali na degutantan način.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna - 2 Vanna (Foto: PR) Vanna, Mia Dimšić, Damir Kedžo i Ivan Dečak Vanna (Foto: IN Magazin) +10 Vanna (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Celebrity Vanna izbacila gole noge u prvi plan, i u šestom desetljeću izaziva divljenje gdje god da se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene