Severina se pojavila na predstavljanju knjige svog poznanika Dimitrija Popovića i očarala prisutne!

Galerija Severina Severina Severina +27 Severina

Severina je u četvrtak bila gošća na predstavljanju knjige ''Slikarstvo i mržnja'' crnogorsko-hrvatskog slikara i književnika Dimitrija Popovića.

Vezani članci Deniss Grgić - 9 Hrvatska Megan Fox pohvalila se fotkom sa Seve, svi se još dobro sjećaju njenog vatrenog navijanja! Severina Severina pjevala u majici s likom Isusa, poručili joj da je boginja, a neke je samo jednim dodirom dovela i do suza!

Već je poznato da Severina nikada ne razočara modnim odabirom kada izlazi u javnost, a za ovu je prigodu odabrala elegantno odijelo bež boje koje je uskladila sa zlatnom torbicom i sandalama na petu.

Severina je i prošle godine bila na predstavljanju jedne Popovićeve knjige gdje joj je društvo pravio producent Filip Miletić. Početkom ove godine Miletić je dao naslutiti da Severina i on rade na albumu, a za njih su kružile i glasine da su nešto više od kolega i prijatelja.

Dimitrije Popović poznati je slikar, a upravo mu je Severina 2010. godine bila model i muza. Za posjetitelje je pozirala kao biblijski lik Saloma, a izložba se mogla vidjeti u muzeju Mimara.

Mnogi Hrvati katolici nisu ju podržavali u tom postupku jer su odrubljenu glavu Ivana Krstitelja koju je držala u ruci gledali na degutantan način.

Nepoznati dečko zaprosio Saru Jo na koncertu Marije Šerifović, pogledajte njezinu reakciju, a i Marijinu izjavu za pamćenje! Sara Jo Sara Jo, Marija Šerifović Sara Jo, Marija Šerifović +27 Sara Jo, Marija Šerifović

Vanna izbacila gole noge u prvi plan, i u šestom desetljeću izaziva divljenje gdje god da se pojavi! Vanna - 3 Vanna - 1 Vanna - 2 +29 Ivana Vrdoljak Vanna - 7

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju