"Haha, legendo!"

Samo Seve može objaviti ovako seksi fotku i usput sve dobro nasmijati: ''Izgleda kao da sam sjela i nešto kontam...''

Severina Severina Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju i čizmama, a koja je oduševila njezine brojne obožavatelje.

Severina je na svojem profilu na Instagramu podijelila još jednu fotografiju vrijednu divljenja svojih obožavatelja, za koju je u samo deset minuta dobila nekoliko tisuća lajkova i stotine komentara.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Severina na fotografiji pozira samo u donjem rublju i visokim čizmama, a pridodala joj je i duhovit opis koji je sve dobro nasmijao.

"Izgleda kao da sam sjela i nešto kontam. A ustvari samo sam sjela", napisala je 49-godišnja pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Predivna si", "Haha, ljepotica", "Seksi", "Goriš", "Kontaš kad će novi album, mi jedva čekamo", "Haha, legendo", samo su neki komplimenti koje je dobila u komentarima.

Severina se nedavno našla u centru pozornosti nakon što je na koncertu u Brčkom nastupila u sivoj trenirci, čime je iznenadila sve, a onda je i pojasnila svoju odluku.

"Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Dakle, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, isprika publici... Slava Ukrajini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj", napisala je Severina na Instagramu uz fotografije na kojima je pokazala planirane outfite za koncert.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović +0 Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Lejla Filipović i Viktorija Rađa bile su duše zabave na fešti za Tarikov rođendan: ''Ta žena poljubila je moju ženu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene