Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Maldiva na kojoj pozira na biciklu odjevena u crveni kupaći kostim.

Galerija


Pjevačica Severina Kojić (49) na Instagramu je objavila fotku s Maldivima koja je oduševila njezina pratitelje.

Vezani članci Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga" Severina Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju"

Pozirala je na pješčanoj plaži na biciklu, okrenuta leđima kameri i odjevena u crveni kupaći kostim volanima.

"Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom", našalila se u opisu fotke na kojoj je u prvom planu njezina utegnuta stražnjica, a uslijedila je lavina komplimenata.

"Wow", "Divna si", "Goriš", "Tako si prekrasna", pisali su joj obožavatelji očarani njezinim izgledom u badiću, a zaredala su se i brojna srca te emotikoni vatrice. Fotka je i u samo sat vremena nakon objave skupila više od 20 tisuća lajkova.

Severina se i prije tri godine odmorala na Maldivima sa suprugom Igorom i sinom Aleksandrom. Tog se putovanja prisjetila i ranije ove godine, no izbjegla je podijeliti ijednu fotku na kojoj pozira sa suprugom, s kojim nije viđena u javnosti već više od godinu dana. Šuškalo se i da se Igor iselio iz njezina stana u Zagrebu, no to je negirao njezin PR tim, a supružnici izbjegavaju komentirati glasine o razvodu.

Naša misica koja je nedavno šokirala drastičnom promjenom izgleda udala se za 13 godina starijeg zaručnika, a već objavljuje i slike s medenog mjeseca

Snaha slavnih bivših supružnika ignorirala dežurne paparazze, koncentrirala se na poteškoće koje joj je zadao pretijesni bikini