Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Maldiva gdje je provela Božić 2018. godine i dočekala 2019. godinu sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

Galerija


Severina je hladan siječanjski dan odlučila malo zagrijati nekim prošlim uspomenama i to onima koje nosi s egzotičnih Maldiva gdje je provela Božić 2018. godine.

Vezani članci Severina Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta Severina Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila dosad neviđenu fotografiju s tog putovanja, na kojoj pozira na predivnoj pješčanoj plaži uz more, dok na sebi nosi dugu lepršavu haljinu bez grudnjaka koju je dizajnirala naša dizajnerica Matija Vuica.

"Severova kći", napisala je kratko u opisu fotografije.

Fotografija je izazvala veliko zanimanje njezinih obožavatelja koji su joj odmah u komentarima uputili niz komplimenata.

"Predivno", "Prekrasni Maldivi", "Najbolja si, obožavam te", "Joj Bože, koliko si samo lijepa", poručili su joj u komentarima.

Severina se i tada hvalila hvalila svojom figurom u kupaćem kostimu, a ako je bilo suditi prema komentarima, teško je procijeniti jesu li njezini fanovi bili više oduševljeni badićem koji nosi ili njezinom vitkom figurom s obzirom na to da je te godine proslavila 46. rođendan. S njom je tada bio i suprug Igor Kojić s kojim ju nismo vidjeli od proljeća prošle godine, kao i sin Aleksandar. 

Tek joj je 20 godina, a već niže golišave fotke na Instagramu, što će reći slavni tata na to?

Najnovije paparazzo fotke nisu baš slične onoj koju je objavila na Instagramu, nesavršenosti koje skriva jasno se vide