Severina je komentirala Albinin nastup u polufinalnoj večeri Eurosonga, a istaknula je kako je ona njezina ljubimica te da ju jedva čeka vidjeti.

Galerija


Albinin nastup u polufinalnoj večeri Eurosonga komentirali su između ostalih premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović, a reakcije se još uvijek ne stišavaju. Naša predstavnica na Eurosongu dobila je podršku i od Severine.

Vezani članci Severina Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke! Albina Grčić Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama!

"Albina je moja ljubimica i ona je sinoć pobijedila. Njezin šarm, osmijeh, ljepota, želja i sreća na licu je pobijedila. Sve ostalo je nebitno... Malo li je s 22 godine doći na Eurosong? To je samo prva stepenica na njezinom, predviđam, sjajnom putu u svijetu glazbe. To dite je rođeno za pozornicu. Jedva je čekam vidjeti i izgrliti, jer je uživo još slađa", rekla je Severina za Slobodnu Dalmaciju.

Na pozornici Eurosonga zapjevala je i sama Severina, a 2006. godine je izvela pjesmu "Moja štikla", s kojom se plasirala na 13. mjesto.

Podsjetimo, u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u finale su se plasirale Norveška, Izrael i Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina, a nakon polufinala oglasila se i Albina i poručila svima da ne budu tužni jer je ona prezadovoljna svojim nastupom i već ima nove, velike planove za buduća natjecanja, između ostaloga i za Doru sljedeće godine za koju priprema nešto posebno.

Djevojke u oskudnim bikinijima veselo su skakutale oko njega, ali potez njegove trudne supruge pokvario mu je svu zabavu!

Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''