Premijer Andrej Plenković je putem društvenih mreža komentirao nastup i ispadanje Albine Grčić s Eurosonga.

Galerija


Na nastup Albine Grčić koja nas je predstavljala na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom "Tick-Tock", gdje nažalost nije uspjela izboriti finale, osvrnuo se i premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Vezani članci Albina Albina će večeras pokušati izboriti prolazak u finale Eurosonga, poslušajte konkurenciju i odaberite favorite! Ima li Hrvatska šanse za dalje? Albina Grčić - 7 Sve što trebate znati o ovogodišnjem Eurosongu: Tko su najveći favoriti, a tko ipak neće nastupiti zbog korone?

On je na svom službenom twitter profilu objavio čestitku Albini i napisao što misli o njezinu nastupu.

"Velika podrška i čestitka našoj Albini na sjajnom nastupu na Euroviziji", napisao je premijer i podijelio video Albinine izvedbe.

Reakcije ljutitih i razočaranih Albinih obožavatelja ne prestaju se stišavati na društvenim mrežama, komentari podrške joj pristižu sa svih krajeva Europe. 

"Ovo je najveća pljačka u povijesti Eurosonga", "Hrvatska je četvrti najgledaniji nastup večeri ali nije prošla dalje? Tako su opljačkani da boli", ""Hrvatska je zaslužila više", "Hrvatska je u trendu u SAD-u, toliko je Eurosong zeznuo i pokrao Albinu", dio je brojnih reakcija na Twitteru.

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u finale su se plasirale Norveška, Izrael i Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina, a nakon polufinala oglasila se i Albina i poručila svima da ne budu tužni jer je ona prezadovoljna svojim nastupom i već ima nove, velike planove za buduća natjecanja.

Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

Albina se oglasila odmah nakon ispadanja s Eurosonga, evo kakvu je poruku poslala, njezin izraz lica sve govori!