Autor pjesme "Tick-Tock" Branimir Mihaljević javio se na svojem Facebooku nakon što Albina nije prošla u finale Eurosonga.

Galerija


Unatoč odličnim reakcijama na njezin nastup u polufinalu Eurosonga, predstavnica Hrvatske Albina Grčić se s pjesmom "Tick-Tock" ipak se nije uspjela plasirati u finale natjecanja.

Vezani članci Albina I premijer Plenković se oglasio nakon ispadanja Albine s Eurosonga, pogledajte kako je komentirao situaciju! Albina Albina će večeras pokušati izboriti prolazak u finale Eurosonga, poslušajte konkurenciju i odaberite favorite! Ima li Hrvatska šanse za dalje?

Nakon što je proglašeno deset finalista, na svojem se Facebooku oglasio i autor Albinine pjesme Branimir Mihaljević.

"Toliko sam ponosan. Albina, cijeli tim i sve što smo zajedno u posljednjim mjesecima napravili da Vam to ne mogu riječima opisati. Siguran sam da smo zaslužili večeras proći u finale. Primali smo sve vaše poruke i svu dobru energiju koju nam šaljete. Ne pamtim ovakvo zajedništvo oko jedne pop pjesme. Srce k'o kuća!", napisao je Mihaljević koji je s Albinom bio u Rotterdamu kao dio njezina producentskog tima.

"Albina je svjetski nivo za sve one koji su prošli. Sve pohvale i bravo!", "Kapa do poda", "Bravo, bilo je izvrsno", "Samo hrabro dalje", redali su se komentari ljudi koji su se složili s napisanim.

Podsjetimo, Albina je nastupila 10. po redu, a za prolazak u finale natjecala se s predstavnicima još 15 država, među ostalima i susjedi iz Slovenije i Sjeverne Makedonije, ali na veliku žalost nije se uspjela plasirati u daljnje natjecanje.

U prvih deset izvođača koje ćemo gledati u subotnjem velikom finalu su Norveška, Izrael i Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litva, Cipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

Šok i nevjerica: Unatoč velikim očekivanjima i odličnim reakcijama, Albina se nije plasirala u finale Eurosonga!

Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock"!