Alison nije u dobrim odnosima sa svojom sestrom Mariah Carey, no za sve probleme koje ima krivi njihovu majku Patriciju.

Galerija


Problematična sestra pjevačice Mariah Carey, 57-godišnja Alison, iznijela je šokantne tvrdnje na račun njihove majke Patricije (83). Istaknula je kako ju je majka kao djevojčicu tjerala da ide na sotonističke rituale u kojima su djecu izboli noževima, a sada je protiv nje digla i tužbu zbog zlostavljanja.

Vezani članci Mariah Carey Od Elvisa do "All I want for Christmas is you": Ovo je top pet najprodavanijih božićnih albuma svih vremena Mariah Carey Mariah Carey je snimila novu božićnu pjesmu, pridružila su joj se Ariana Grande i Jennifer Hudson

Britanski The Sun piše kako u sudskim spisima stoji da je Patricia Alison prisiljavala na seks sa strancima kada je imala tek 10 godina, a niz tvrdnji iznijela je i u videu koji je objavila na društvenim mrežama.

"Sotonisti su stajali oko olstara, a nosili su dugačke plašteve. Bili su u dva kruga, unutar kojih je uvijek bilo neko dijete. Vidjela sam kako bodu djecu, a njihova krv curi po podu. Najmlađe dijete koje sam vidjela imalo je manje od dvije godine. Ne mogu ni zamisliti kako se netko iz toga može izvući", ispričala je Alison. Kako kaže, sjećanja na sve vratila su joj se 20 godina nakon svega što se zbivalo.

Sestra pjevačice kaže kako zbog svega što je prošla pati od posttraumatskog stresa i depresije, a na sudu brani sama sebe te nije angažirala odvjetnike. Od majke traži novčanu naknadu zbog duševnih boli koje je proživjela.

Alison nije u dobrim odnosima sa svojom sestrom Mariah Carey, a ne razgovara ni s njihovim bratom. Za sve svoje probleme krivi majku, ne svoju sestru, a njihovi poznanici kažu kako postoji dosta razloga zašto je tome tako.

Izmjenjivala nježnosti sa zaručnikom u plićaku pa sve ostavila bez riječi svojom božanstvenom figurom