godi joj drugačiji život

Sanja Doležal pokazala što ju jako usrećuje pa je počastili komplimentima: "Priroda je najbolji filter"

Sanja Doležal Sanja Doležal In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sanja Doležal Galerija

Sanja Doležal objavila je selfie na kojem je bez šminke i istaknula je da je sretna.

Sanja Doležal (57) uživa u sunčanim danima provodeći ih u prirodi i prije nekoliko godina se preselila na Mrežnicu. 

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Pjevačica Novih fosila oduševila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom koju je objavila. "Najbolji filter priroda. Bez šminke. Sretna", napisala je Sanja. 

Doležal je uskoro dobila brojne komplimente za svoj prirodni izgled. "Zgodnica naša", napisala joj je Karmela Vukov-Colić, a Minea joj je ostavila emotikon srca u komentaru.

"Volim to sunce u Vašim očima! Uživajte, samo se čuvajte krpelja, ove su godine ludi", "Tako je dobro vidjeti te opet, nedostajete mi svi", "Krasna", "Prirodna, prelijepa kao uvijek", komentirali su Sanjini pratitelji. 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Inače, Doležal je svojedodobno otkrila da se nikad nije podvrgnula estetskoj operaciji te je istaknula da shvaća da mladima danas nije lako odrastati u eri fotošopa. 

Pjevačica je za In magazin progovorila i o svojoj selidbi u nekadašnju vikendicu u blizini Karlovca, na obali rijeke Mrežnice, koju je pretvorila u svoj stalni dom.

"Nekako mi više paše, sad kad su se djeca odvojila, prije svega priroda koja me ispunjava, a drugo samoća, ali u tom smislu da se malo vratim k sebi", objasnila je Sanja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 8 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 Celebrity Evo koji je nepoznati detalj o Frani Ridjanu najviše iznenadio Maju Šuput: "Znala sam da dere kolo, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene