Sanja Doležal objavila je selfie na kojem je bez šminke i istaknula je da je sretna.

Galerija


Sanja Doležal (57) uživa u sunčanim danima provodeći ih u prirodi i prije nekoliko godina se preselila na Mrežnicu. 

Vezani članci Marin Čilić Zvijezde velika srca: Koje poznate osobe stoje iza brojnih humanitarnih akcija i udruga? Lu Jakelić, Sanja Doležal Baš je teško razlikovati kopiju od originala: Kad se dvije Sanje Doležal nađu na istom mjestu, nastane pravo veselje!

Pjevačica Novih fosila oduševila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom koju je objavila. "Najbolji filter priroda. Bez šminke. Sretna", napisala je Sanja. 

Doležal je uskoro dobila brojne komplimente za svoj prirodni izgled. "Zgodnica naša", napisala joj je Karmela Vukov-Colić, a Minea joj je ostavila emotikon srca u komentaru.

"Volim to sunce u Vašim očima! Uživajte, samo se čuvajte krpelja, ove su godine ludi", "Tako je dobro vidjeti te opet, nedostajete mi svi", "Krasna", "Prirodna, prelijepa kao uvijek", komentirali su Sanjini pratitelji. 

Inače, Doležal je svojedodobno otkrila da se nikad nije podvrgnula estetskoj operaciji te je istaknula da shvaća da mladima danas nije lako odrastati u eri fotošopa. 

Pjevačica je za In magazin progovorila i o svojoj selidbi u nekadašnju vikendicu u blizini Karlovca, na obali rijeke Mrežnice, koju je pretvorila u svoj stalni dom.

"Nekako mi više paše, sad kad su se djeca odvojila, prije svega priroda koja me ispunjava, a drugo samoća, ali u tom smislu da se malo vratim k sebi", objasnila je Sanja.

Pretužna vijest pogodila obitelj bivšeg nogometaša: Preminula njegova osmomjesečna kći poslije borbe s leukemijom

Evo koji je nepoznati detalj o Frani Ridjanu najviše iznenadio Maju Šuput: "Znala sam da dere kolo, ali..."