U lude osamdesete odvela nas je prošlotjedna pobjednica Lu Jakelić. U showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledali smo je kao Sanju Doležal iz legendarnih Novih fosila.

Galerija


Prošle nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Lu Jakelić gledali smo u liku Sanje Doležal, pjevačice legendarne grupe Novi fosili.

Vezani članci Lu Jakelić - 6 Otkrivamo u čemu je tajna pobjede Lu Jakelić, ali i zašto ona takav ishod uopće nije očekivala Lu Jakelić Lu su nakon ovog nastupa proglasili pravim čudom: "Na trenutak sam pomislio da sam u Las Vegasu"

Dok je Lu izvodila točku, imitirajući spot pjesme ''Dobre djevojke'', na pozornicu je u imitaciji spota sudjelovala i prava Sanja Doležal te na kraju zapjevala s Lu.

''Super je. Inače volim slušati Lu kad pjeva, volim što pjeva i kad su me pozvali, bilo mi je drago. Samo bih voljela da su me stavili u neku drugu ulogu'', rekla je Sanja nakon izvedbe te odala da je jako zadovoljna sobom od nekada.

''Ovo je bila jedna od mojih najdražih pjesama kada sam bila mala i u tom trenutku počela sam obožavati Sanju kao protagonisticu poziva na buntovništvo'', rekla je Nives.

''Bilo mi je teško razlikovati kopiju od originala. Sanja, ja znam kako je to kad te dupliciraju. Mene su zvali kopijom Indire Force'', kazala je Indira. ''Bilo je veliko veselje, svi smo uživali'', kratko je komentirao Goran.

Lu je na Instagramu objavila i fotografiju sa Sanjom Doležal. 

''Ona. Topla, nježna, svoja, prirodna, mudra, vrckava, vječna djevojčica. Jako sam se zabavila i spremam ovu igru u uspomenu. Hvala, draga Sanja Doležal'', napisala je Lu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Slavko Sobin konačno završio uz jednu od najljepših Hrvatica: "Već dugo to oboje priželjkujemo"